• bg1
  • Telecommunication GSM 3-Legged Tubular Steel Lattice Tower

    Telekomunikasi GSM 3-Legged Tubular Steel Lattice Tower

    3 Legged Tubular Stee Pole Tower 3 Legged Tubular Steel Pole Tower minangka struktur baja dhuwur sing ndhukung kanthi bagean salib lan bagean salib segi telu. Fitur utama: 3 Legged Tubular Steel Pole Tower digawe saka pipa baja, lan awak duwe bagean salib segi telu. Struktur baja dhuwur saka baja sudut. Dhuwur sing ditrapake: 40m, 45m, 50m. 3 Legged Tubular Steel Communication Tower kalebu menara dasar menara, palang, palang diagonal, kurung antena, penangkal petir,...
  • 3-Leg Tubular Steel Lattice Tower

    3-Leg Tubular Steel Kisi Tower

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • 3-legs tower

    menara 3 sikil

    Informasi dhasar:
    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.
    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 3-legs Tubular Tower

    3-sikil Tower Tubular

    Informasi dhasar:
    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.
    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 4-legs Tubular Tower Double Platform

    4-sikil Tubular Tower Double Platform

    Informasi dhasar:

    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.

    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 30m 3-legs Tubular Tower Installation

    Pemasangan Menara Tubular 30m 3 kaki

    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.

    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 25m 3-legs telecom tower

    Menara telekomunikasi 25m 3 kaki

    3-Legged Angular Tower minangka menara mandhiri sing dirancang khusus, disesuaikan lan dirumusake miturut syarat TELCO.