• bg1

Menara Telekomunikasi 3M-150M


Detail Produk

Tag produk

src=http___img.cdgtw.net_images_201904_20_164141891.jpg&refer=http___img.cdgtw_副本

menara telekomunikasi

Menara komunikasi kalebu jinis menara transmisi sinyal, uga disebut menara transmisi sinyal utawa menara sinyal. Fungsi utama ndhukung transmisi sinyal lan ndhukung antena ngirim sinyal. Nganggo sistem posisi satelit seluler/unikom/lalu lintas (GPS) lan departemen komunikasi liyane. menara latihan geni.

Menara komunikasi kasusun saka komponen baja kayata awak menara, platform, rod kilat, andha, dhukungan antena, lan sapiturute, lan diolah kanthi perawatan galvanisasi lan anti-karat. Utamane digunakake kanggo transmisi lan transmisi gelombang mikro, gelombang ultrashort lan sinyal jaringan nirkabel.

Kanggo njamin operasi normal sistem komunikasi nirkabel, antena komunikasi umume diselehake ing titik paling dhuwur kanggo nambah radius layanan kanggo entuk efek komunikasi sing dikarepake.

Antena komunikasi kudu nduweni menara komunikasi kanggo nambah dhuwur, mula menara komunikasi nduweni peran penting ing sistem jaringan komunikasi.

informasi produk

dhuwur Saka 10M-100M utawa miturut syarat klien
wangun Poligonal utawa Conical
Bahan Biasane Q235B / A36, Kekuwatan Ngasilake ≥235MPa
Q345B/A572, Kekuwatan Ngasilake≥345MPa
Uga Hot Rolled coil saka ASTM572, GR65, GR50, SS400
Toleransi saka dimensi Miturut syarat klien
Pangobatan lumahing Hot-dip-galvanis ing ngisor iki ASTM123, utawa standar liyane miturut syarat klien
Gabungan Kutub Slip joint, flanged disambungake
Standar ISO 9001:2015
Dawane saben bagean Ing 13M sapisan mbentuk
Welding Standard AWS (American Welding Society)D 1.1
Paket Packing karo kertas plastik utawa miturut requirement klien
Periode urip Luwih saka 25 taun, iku miturut nginstall lingkungan

klasifikasi item

Menara Guyed nduweni tampilan novel, lan karakteristik paling gedhe dikuatake kanthi nggunakake kawat baja.
Menara Guyed minangka jinis menara komunikasi umum sing ekonomis lan praktis.
Iku luwih entheng lan luwih murah tinimbang liyane.
Iku cocok banget kanggo wilayah geografis sing jembar.
Menara penyangga mandhiri biasane yaiku menara 3 kaki 4 kaki, lan bahan kasebut yaiku pipa baja utawa baja sudut. Kanggo sambungan, menara tubular disambungake kanthi flange, lan menara baja sudut disambungake karo kacang lan baut.
Fitur:
1.tahan angin kuwat.
Koefisien beban angin cilik,
2. Nyimpen sumber daya tanah, lokasi sing trep.
3.Trep transportasi lan instalasi.

Menara tabung tunggal uga disebut menara monopole, kanthi tampilan sing apik, nutupi area cilik 9 nganti 18 meter persegi, efektif biaya, lan diadopsi dening mayoritas konstruksi. Awak menara nganggo bagean sing luwih wajar, sing disambungake liwat bolt kekuatan dhuwur. Nduwe karakteristik instalasi sing gampang lan bisa adaptasi karo macem-macem situs lapangan sing rumit.

Menara Wit Camouflaged uga minangka wit cartificial saka menara wit Bionic, ing dhasar kaya asli, ditambah desain sing tliti, nalika diselehake ing antarane wit-witan sing nyata ing papan wisata, taman lan alun-alun, bakal dadi bagean saka alam.

Fitur:
1. struktur kepileh, katon nggantheng.
2. Stabilitas struktural sing kuat, umur kerja sing dawa.
3. Tutup area cilik, efek ekonomi gedhe.

Hot-dip galvanisasi

Standar galvanis: ISO: 1461-2002.

Item Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping
微信图片_20200420142929
src=http___nimg.ws.126.net__url=http___dingyue.ws.126.net_2021_0331_65de48c2j00qqtb3d002vc000u000jym.jpg&thumbnail=650x2147483647&quality=80&type=jpg&refer=http___nimg.ws.126

Pabrik Penjualan Langsung, Wektu Lead Sing Singkat, Jaminan Kualitas, Fokus ing desain menara baja, produksi lan ekspor sajrone 5 taun

Njaluk rincian liyane saiki!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita