• bg1
  • 33kV Transmission Strain Tower

    Menara Regangan Transmisi 33kV

    Kita duwe keahlian ing desain lan pabrikan menara saluran transmisi sing sukses kanggo nyukupi kabutuhan industri listrik. Menara saluran transmisi iki diprodhuksi miturut syarat desain klien lan ditindakake pemeriksaan kualitas sing kaku kanggo njamin cacat nol lan fungsi sing paling optimal.

  • 110kV Single Circuit Angle Steel Lattice Tower

    110kV Single Circuit Angle Steel Lattice Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 110kV/132kV Galvanized Steel Monopole Tower

    110kV/132kV Menara Monopole Baja Galvanis

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 110kV Double Circuit Steel Lattice Strain Tower

    110kV Double Circuit Steel Lattice Strain Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 132kV Single Circuit Angle Steel Tower

    132kV Single Circuit Angle Steel Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • Tubular Steel Poles

    Tiang Baja Tubular

    Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, Produsen & eksportir China kanggo menara listrik 10kV ~ 500kV lan struktur baja, priksa saiki!

  • Steel Tube Tower

    Steel Tube Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 10KV-500KV Transmission Tower

    Menara Transmisi 10KV-500KV

    Apa Yang Kita Lakukan Klasifikasi Produk Menara Jalur Transmisi Item Nama Produk Tertentu Menara saluran transmisi Tegangan kelas 10KV-500KV Bahan Baku Q255B/Q355B/Q420B Perawatan permukaan Hot dip galvanis Ketebalan galvanis rata-rata ketebalan lapisan 86um Lukisan disesuaikan Bolts 4.8;16.8 GB Sertifikat 4.8;16.8 GB -2016/ISO 9001:2015 Umur Luwih saka 30 taun Standar Produksi Standar GB/T2694-2018 Galvanizing standar ISO1461 Standar bahan baku...
  • Monopole Tower vs Lattice Type Tower Comparison

    Monopole Tower vs Lattice Type Tower Comparison

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 132kV Double Circuit Straight Tower

    Menara Lurus Sirkuit Ganda 132kV

    Menara transmisi minangka struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo ndhukung saluran listrik nduwur sirah. Kita nyedhiyakake produk kasebut kanthi bantuan tenaga kerja sing sregep sing duwe pengalaman akeh ing lapangan iki. We mbukak liwat survey line rinci, peta rute, spotting saka menara, struktur grafik lan document technique nalika nyedhiyani produk iki.

  • 500kV Strain Tower

    Menara Regangan 500kV

    Sugeng rawuh ing situs web kita. XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.

    Menara XY nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara transmisi, struktur gardu induk, menara komunikasi, lan liya-liyane. Kanthi klompok karyawan sing duwe motivasi, kita nggawe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo kabeh klien. We are Sincerely looking nerusake kerjasama.

  • 500kV double loop strain tower

    500kV double loop strain tower

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

  • 500kV Power Line Tower

    500kV Power Line Tower

    Menara saluran transmisi minangka struktur menara sing digunakake kanggo ndhukung lan konduktor nduwur sirah, kabel kilat lan aksesoris liyane, supaya bisa njaga jarak aman sing ditemtokake antarane konduktor, konduktor lan menara, konduktor lan kabel kilat, lan konduktor menyang lemah utawa obyek sing nyebrang.

    Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp.