• bg1

Kesehatan, Keamanan & Lingkungan

wer

Tumindak bisnis sing tanggung jawab lan pertumbuhan ekonomi sing lestari wis dadi bagian saka DNA wiwit Menara XY ditemokake.

Dina iki pembangunan sustainable lan ekonomi minangka prinsip kita sing minangka bagean integral saka misi lan layanan kita lan diresmikake liwat karya sistematis kita. Kita percaya yen keseimbangan sing cocog bisa lan kudu digayuh ing antarane pembangunan ekonomi lan tujuan lingkungan. Sasaran lan tujuan lingkungan disetel kanggo bisnis kita sing dipriksa dening manajemen reguler lan tumindak pengawasan bebarengan karo pengawasan internal lan pihak katelu sing independen. XY Tower percaya lan promosi manawa kabeh karyawan kita tanggung jawab kanggo netepi target lingkungan, tujuan lan syarat manajemen. Kita nyedhiyakake dadi pimpinan ing manajemen HSE sing tanggung jawab ing perusahaan peer.

Menara XY darmabakti kanggo konsep manawa kabeh kacilakan bisa dicegah lan kita setya karo kabijakan kecelakaan nol. Kanggo nggayuh komitmen iki lan ngembangake budaya perbaikan terus-terusan babagan kesehatan safety lan tugas lingkungan, syarat ing ngisor iki kudu ditindakake:
Tetep awake dhewe ngerti lan tundhuk karo kabeh Undang-undang lan peraturan saiki lan sing bakal teka.

Gunakake standar lan prosedur sing luwih ketat ing perusahaan kita.
Kesehatan karyawan minangka prioritas utama perusahaan. Menara XY njamin keamanan ing papan kerja lan kabeh karyawan kudu ana ing peralatan Proteksi ing bengkel, dene karyawan kudu ngetutake kode produksi safety kanthi ketat.
Nglindhungi Lingkungan kanthi njaga tingkat kurang sampah sing diasilake liwat macem-macem kegiatan, lan nyuda konsumsi sumber daya.
Terus ngenali wilayah potensial kanggo perbaikan Sistem Manajemen HSE lan netepake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngetrapake perbaikan kasebut.

wer1