• bg1

Sistem Manajemen Mutu

1

Menara XY dijanjekake bakal menehi layanan profesional kanggo para pelanggan.Sistem manajemen kualitas minangka salah sawijining kabijakan inti XY Tower.Kanggo ngoperasikake sistem manajemen Kualitas, XY Tower mesthekake kabeh sumber daya lan pelatihan sing dibutuhake lan kabeh karyawan njupuk peran aktif ing implementasi Sistem Manajemen Kualitas.

Kanggo XY Tower, kualitas minangka perjalanan lan dudu tujuan.Mula, tujuane yaiku njaga para klien kanthi ngasilake bahan pembumian sing berkualitas, menara transmisi, menara telekomunikasi, struktur gardu induk lan aksesoris wesi kanthi tarif sing kompetitif lan mesthekake pangiriman pas wektune.

Minangka bagean integral saka proses manufaktur, kualitas dijamin miturut standar ISO.Sistem Manajemen Kualitas Menara XY disertifikasi ISO 9001:2015, ISO14001, ISO451001, ISO1461.

Manajemen XY Tower duwe komitmen kanggo ngoperasikake saben aspek bisnis kanthi standar sing nyedhiyakake layanan paling apik kanggo kabeh klien.Iki didhukung dening gaya manajemen progresif sing nyengkuyung budaya kualitas ing saindenging perusahaan.

Manajemen setya terus ningkatake Manajemen Kualitas.Iki kanggo mesthekake yen perusahaan beroperasi kanthi efektif lan efisien lan nyukupi kabutuhan klien.

w-2
050328

QA/QC diawasi dening inspektur sing terlatih sing nggunakake peralatan uji modern kanggo njamin standar kualitas sing paling dhuwur lan finish sing apik.Departemen iki dipimpin langsung dening CEO kita.

Karya QA/QC njamin yen kabeh bahan mentah tundhuk karo standar ISO utawa spesifikasi standar sing dibutuhake dening klien.Aktivitas kontrol kualitas diwiwiti saka bahan mentah liwat fabrikasi lan galvanizing nganti pengiriman pungkasan.Lan kabeh kegiatan inspeksi bakal dicathet kanthi bener ing Daftar Priksa Fabrikasi.

QA / QC mung minangka cara kanggo njaga kualitas.Nggawe budaya kualitas ing saindhenging perusahaan luwih penting.Manajemen percaya yen kualitas produk ora gumantung ing departemen QA / QC, ditemtokake dening kabeh staf.Mula, kabeh personel wis ngerti komitmen manajemen kanggo kabijakan iki khususe lan kualitas umume lan disaranake kanggo nduduhake dhukungan dhewe kanggo sistem kasebut kanthi partisipasi aktif sing terus-terusan.

 Tes tensi menara

Tes tension menara minangka cara kanggo njaga kualitas, tujuan tes yaiku netepake prosedur tes tension kanggo njamin keamanan kualitas produk kanthi ketegangan sing dialami sajrone panggunaan normal utawa panggunaan sing dikarepake, karusakan lan penyalahgunaan produk.

Assessment safety menara wesi minangka penilaian lengkap babagan keamanan menara wesi liwat penyelidikan, deteksi, tes, pitungan lan analisa miturut spesifikasi desain saiki.Liwat evaluasi, kita bisa nemokake pranala sing ringkih lan mbukak bebaya sing didhelikake, supaya bisa njupuk langkah sing cocog kanggo njamin keamanan panggunaan menara.

78d8d97a1ac0487bd9df1f967f3cc9e

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita