bannerpic
bannerpic
spanduk1
spanduk1
BANNER2
BANNER2
spanduk3
spanduk3

WELCOME KANGGO

MENARA XY

Eksportir menara baja paling gedhe ing sisih kidul-kulon ing China.

  • 20+
    20+ taun pengalaman industri

  • 300.000
    Total dodolan 300.000 ton.

  • 1000+
    Total pelanggan 1000+

Negara ekspor

Negara ekspor
  • Total bobot penjualan ekspor ing 2022 (ton)

  • +

    Jumlah pelanggan luar negeri

  • NO.1

    Eksportir menara baja paling gedhe ing sisih kidul-kulon China

  • Kenapa Xytower
  • Layanan Profesional & Respon Cepet
  • Rega Kompetitif
  • Layanan siji-langkah
  • Kontrol kualitas
  • Wektu Pangiriman Cepet
  • Layanan Profesional & Respon Cepet

    Nyedhiyakake layanan kualitas dhuwur minangka tanggung jawab kita.Tim kita duwe pengalaman praktis sing sugih lan kawruh profesional sing jero, lan setya nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo para pelanggan liwat sikap kerja sing unggul lan layanan profesional.

    Rega Kompetitif

    Kita mesthi mbandhingake rega lan kualitas produk ing antarane para pemasok lan pungkasane milih sing unggul.

    Layanan siji-langkah

    Nyedhiyakake desain siji-langkah, sumber, pamriksa lan dhukungan teknis kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

    Kontrol kualitas

    Nguji bahan mentah kanthi rutin saben taun kayata tekan CE, standar kualitas ROHS.Saka langkah pisanan nganti langkah pungkasan produksi massal, kabeh langkah ing mripat kita.

    Wektu Pangiriman Cepet

    Luwih saka 100 buruh siap kanggo pesenan apa wae, kanggo sing ekstrem, kita bisa ngatur produksi ing wayah awan lan wengi.
    pic_15
    Kabar

    Pangerten wektu nyata babagan dinamika perusahaan

    • 25-05-2024

      Tandha Gelombang Panas: Menara XY Njamin Keamanan Menara Baja lan Struktur Transmisi

    • 03-04-2024

      Saben detik diitung- Kabeh karyawan XY Tower kerja keras sadurunge Festival Qingming

    • 29-03-2024

      Menara XY mriksa baja sudut, bolts lan kacang sing siap dikirim

    • 25-03-2024

      Sugeng rawuh para tamu Myanmar ingkang kinurmatan

    Ndeleng Liyane

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita