• bg1

Kawicaksanan Riset

Riset lan Pangembangan

Menara XY wis menehi perhatian akeh babagan riset lan pangembangan produk lan tetep dadi prinsip jangka panjang. XY Tower nandur modal saben taun dana sing cukup saka revenue ing R&D lan entuk sertifikat "perusahaan teknologi tinggi cilik lan menengah" sing ditanggepi dening pemerintah lokal. 

Kanthi motivasi kabijakan inovasi lan peningkatan kualitas, departemen R&D wis dilengkapi laboratorium modern sing mbantu nindakake macem-macem kegiatan R&D.

Departemen R&D nggarap gagasan lan solusi anyar sing kita yakini nambah nilai kanggo industri iki lan wis dileksanakake ing pirang-pirang produk.

Tim R&D kita dibentuk saka insinyur senior perusahaan lan mitra kita kayata universitas lan lembaga riset. Tim R&D nindakake pasinaon intensif kanggo ngumpulake wawasan babagan industri listrik lan pangembangan sing kedadeyan ing lapangan, permukaan logam galvanis, menara transmisi, menara telekomunikasi, struktur gardu induk lan aksesoris wesi. Data ingkang dipunkempalaken saking panaliten dipuncathet saha dipunanalisis supados saged dipunginakaken kangge pengembangan produk utawi namung kangge referensi.

Paten kita wis entuk

4a5dfd35167cbb17131cedb07b6dc77
9b33cde63ddfd6dd32998cd55a1d5cf
65c50d80c02e0f378633bcfd3d73fec
86ea5dbbe588fdf72625586a25bf65c
06697ea8bbca3501aa038a67d1c205e
11504f5e4dfdff89c0971a2161d6d2d
7272756f5cf11b847cdcdca04a888cf
21273465414513b98fb35fcc5bb023e
a28d8c941a9dcf391de1461dcde375f
ba0eb52592ab4c691ecccc6c8ea6767
c8bf4f86bfee2e30c629eb810ff7373

Komitmen kanggo integritas

UCC nandur modal saben taun dana sing cukup saka penghasilan ing program R&D ngembangake produk mutakhir lan solusi kompetitif ing tingkat internasional. Liwat proyek sing dileksanakake, paten internasional sing kadhaptar, nawakake solusi canggih lan partisipasi, asring dadi mitra utama.