• bg1
20m 蒙古通信塔_副本

Mongolia - menara telekomunikasi 20m 4 kaki 2022.03

Jeneng Proyek:Mongila - menara telekomunikasi 20meter 4 kaki

Pelanggan nemokake kita liwat Alibaba Ing Desember 2021 kanggo pitakon 4 legged menara telekomunikasi 20meter mandiri.

Total 20 menara wesi kanthi dhuwur 20 meter dirancang, diprodhuksi lan diproses miturut gambar pelanggan, lan dikemas lan dikirim miturut syarat pelanggan.

Alamat: Mongolia Tanggal: 03-15-2022

11111113_副本

Nikaragua - Menara saluran transmisi 33kV 2021.11

Jeneng Proyek:Menara Transmisi Daya Nicaragua 33KV Proyek Dhuwur 30M

Sawise rong wulan upaya sing ora ditindakake dening salesman, pungkasane kita kerja sama karo Nikaragua kanggo nyuplai menara daya 33kV sing dhuwuré 25m lan ningkataké pambangunan infrastruktur daya ing Nikaragua.

Alamat:Nicaragua Tanggal:04-18-2021

 

微信图片_20210819161020_副本

Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kV 2021.10

Jeneng Proyek:Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kv 2021.10

Myanmar Pak Yao nemokake XYTOWER saka Alibaba,Sawise usaha tanpa henti dening dodolan Darcy, kita pungkasane tekan kerjasama karo Myanmar kanggo nyuplai menara saluran transmisi daya 11kV tegangan rendah lan ningkatake konstruksi infrastruktur daya Myanmar.

 

Alamat: Myanmar Tanggal: 10-2021

1bc_副本

Myanmar - Menara Transmisi Daya Listrik 11kV 2021.06

Jeneng Proyek:Myanmar 11KV Power Transmission Tower Proyek Dhuwur 27M

Myanmar Padauk Co., Ltd nemokake kita liwat Alibaba.com ing Agustus 2020 kanggo tuku 8 set menara kanggo nyebrang kali.

Sawise komunikasi kira-kira 10 dina, dheweke mutusake nggunakake gambar sing disaranake miturut spesifikasi & syarat, banjur ngirim PO menyang kita.

Alamat: Myanmar Tanggal: 02-06-2021

基站塔.2_副本

Mongolia - Menara Telekomunikasi 15meter 2021.06

Pak Aibolat ketemu kita liwat Alibaba ing April 2021 kanggo pitakonan 4 leg 15meter menara telekomunikasi.

Amarga wabah kasebut, proyeke wis telat sawetara wulan.Mulane, tuku iki urgent banget, mbutuhake kita kanggo gawé ing siji sasilan ngirim menyang Eren panas, tapel wates antarane Mongolia lan China.

Sawetara dina sawise komunikasi pisanan, dheweke nggawe pesenan karo kita, lan kita rampung produksi lan ngirim ing wektu.Foto dikirim dening pelanggan sawise proyek rampung Alamat:Mongolia Tanggal:23-06-2021
baba0069032356bfc3546b78908e358_副本

Filipina - Menara 30meter kanggo Golf Driving Range 2020.03

Ing Maret 2020.Pak H ngubungi menara XY liwat ALIBABA kanggo menara driving range golf. Saben menara nggawa tembok jaring bobote 100 kg sing tumindak vertikal lan jaring langit-langit sing bobote 30 kg ing ndhuwur saben menara kanthi sudut tengen menyang menara sabanjure. kaping rembugan karo Pak H babagan rincian kapasitas mbukak vertikal lan horisontal lan rincian rega.

Miturut informasi Pak H. XY ngrancang menara sikil telu kanggo Pak H. Saben menara bobote kira-kira 5 ton, total watara 200ton. Pcitues sing ditawakake Pak H sawise siji situs rampung.

 

Alamat: Mongolia Tanggal: 18-03-2020
1640739588(6)_副本

Laos - Aksesoris Besi 10KV 2021.01

Jeneng Proyek:Laos - Aksesoris Besi 10KV 2021.01

Perusahaan Kita Nyedhiyakake Aksesori Besi Menara Transmisi Daya Kanggo Pelanggan Laos, Bobot Total: 540 ton. Pesenan Ditandatangani ing Januari 2021, lan Wektu Produksi yaiku 22 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021.

Alamat: LaosTanggal: 01-10-2021

 

微信图片_2021100814325511_副本

Irak- Menara Daya Listrik 132kV 2020.10

Jeneng Proyek: Irak 132kVMenara Transmisi Daya

 

Miturut gambar desain sing diwenehake dening pelanggan, kita nganalisa, banjur miwiti produksi lan pangolahan.Sawise diproses, kita nganakake tes perakitan, lan nguji manawa bahan kasebut cocog karo standar, sing ora cocog karo para pelanggan.

Alamat: Irak Tanggal: 06-10-2020

微信图片_20220402093227_副本

Sri Lanka - Struktur Gardu Listrik 2020.08

Jeneng Proyek:Sri Lanka - Proyek Struktur Gardu Listrik

 

Kita Nduwe Kerjasama karo Pelanggan Sri Lanka ing Proyek Iki, kanthi Bobot Total 130 Ton, Pesenan Ditandatangani ing Maret 2021, lan Wektu Produksi 40 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021.

Alamat: Sri Lanka Tanggal: 23-08-2020

微信图片_202204241636172_副本

Surinam - Aksesoris Wesi 2020.03

Jeneng Proyek:Surinam - Batang Tetep Aksesoris Besi 2020.03

 

Kita Kerjasama karo Pelanggan Surinam babagan pasokan aksesoris wesi, kanthi Bobot Total 50 Ton, Pesenan Ditandatangani ing Februari 2020, lan Wektu Produksi 30 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal Februari 2020.

Alamat: Surinam Tanggal: 08-03-2020

r7

Mongolia – Menara Baja Galvanis 110kV 2019.12

 

area Umum: Mongolia, construction anyar 110k puteran pindho ing sisih pangguna sakaMongolia proyek.Kawat: JL/G1A-240/30. Kabel Ground: OPGW-24B1-80.Dawane total baris yaiku 11KM, Jumlah total: menara baja sudut yaiku 35 set.Total bobot: 483 ton.Pesenan kasebut ditandatangani ing September 2019, lan wektu produksi yaiku 22 dina.Wis dileksanakake biasane ing awal Maret 2020.

 

Alamat: Mongolia Tanggal: 03-14-2020


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita