• bg1

Sawetara Proyek Anyar

baba0069032356bfc3546b78908e358_副本

Filipina - Menara 30meter kanggo Golf Driving Range 2020

Ing Maret 2020.Pak H ngubungi menara XY liwat ALIBABA kanggo menara driving range golf. Saben menara nggawa tembok jaring bobote 100 kg sing tumindak vertikal lan jaring langit-langit sing bobote 30 kg ing ndhuwur saben menara kanthi sudut tengen menyang menara sabanjure. kaping rembugan karo Pak H babagan rincian kapasitas mbukak vertikal lan horisontal lan rincian rega.

Miturut informasi Pak H. XY ngrancang menara sikil telu kanggo Pak H. Saben menara bobote kira-kira 5 ton, total udakara 200ton. Pcitues sing ditawakake Pak H sawise siji situs rampung.

 

Alamat: Mongolia Tanggal: 18-03-2020
蒙古3

Mongolia - Menara Telekomunikasi 15meter 2021.6

Pak Aibolat nemokake kita liwat Alibaba ing April 2021 kanggo pitakonan menara telekomunikasi 4 kaki 15 meter.

Amarga wabah kasebut, proyeke wis telat sawetara wulan. Mulane, tuku iki urgent banget, mbutuhake kita kanggo gawé ing siji sasi lan ngirim menyang Eren panas, tapel wates antarane Mongolia lan China. 

Sawetara dina sawise komunikasi pisanan, dheweke nggawe pesenan karo kita, lan kita rampung produksi lan ngirim ing wektu. Foto dikirim dening pelanggan sawise proyek rampung Alamat:Mongolia Tanggal:23-06-2021
1bc_副本

Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kv 2021.06

Jeneng Proyek:Myanmar 11KV Power Transmission Tower Proyek Dhuwur 27M

Myanmar Padauk Co., Ltd nemokake kita liwat Alibaba.com ing Agustus 2020 kanggo tuku 8 set menara kanggo nyebrang kali.

Sawise komunikasi udakara 10 dina, dheweke mutusake nggunakake gambar sing disaranake miturut spesifikasi & syarat, banjur ngirim PO menyang kita.

Alamat: Myanmar Tanggal: 02-06-2021

微信图片_202108251152152_副本

Nikaragua - Menara saluran transmisi 33KV 2021.04

Jeneng Proyek:Menara Transmisi Daya Nicaragua 33KV Proyek Dhuwur 30M

Sawise rong wulan upaya sing ora ditindakake dening salesman, pungkasane kita kerja sama karo Nikaragua kanggo nyuplai menara daya 33kV sing dhuwuré 25m lan ningkataké pambangunan infrastruktur daya ing Nikaragua.

Alamat:Nicaragua Tanggal:04-18-2021

01

Proyek Transmisi HVDC Yazhong Jiangxi ± 800 kV 2021.02

Jeneng Proyek:Proyek Transmisi HVDC Yazhong Jiangxi ± 800 kV 

Kita Nduwe Kerjasama karo Sichuan Electric Power Transmission and Transformation Construction Co., Ltd. ing Proyek Iki, kanthi Bobot Total 70 Ton, Pesenan Ditandatangani ing Februari 2021, lan Wektu Produksi yaiku 22 Dina. Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021. 

Alamat: Yazhong, Sichuan Tanggal: 02-19-2021

94f315d38af7c0ffbc403dc83a8ef2d_副本

MianYang - Aksesoris Besi 10KV 2021.01

Jeneng Proyek: Proyek Aksesori Besi 10KV Perusahaan Catu Daya Grid Mianyang

Proyek Kerjasama karo Perusahaan Listrik Mianyang Grid Negara, Nyedhiyakake Aksesoris Besi Menara Transmisi Daya, Bobot Total: 540 ton. Pesenan kasebut ditandatangani ing Januari 2021, lan Wektu Produksi 22 Dina. Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021.

Alamat: Mianyang Sichuan   Tanggal: 01-10-2021

 

YunNan-41

Menara Transmisi YunNan-110kV 2020.10

Jeneng proyek: 110 kV proyek transmisi lan transformasi saka Shabao Agricultural Photovoltaic Power Station ing Nayong County

Alamat: Kutha BiJie, YunNan  Tanggal: 25-10-2020

c6a0fef9083ac2e25de3df8ba964053

Area bukit -110kV Menara Transmisi 2020.09

Konstruksi anyar saka baris 110kV saka Quxian Xicheng kanggo Langya, Wire :JL/G1A-300/40-24/7 steel core aluminium terdampar kawat, ground wire:JLB20A-80, OPGW-24B1-80. Total dawa baris punika 29KM, amba menara baja 90 basa, Toatl bobot 550 ton. Pesenan kasebut ditandatangani ing September 2020 nganti pangiriman ing Oktober 2020, lan siklus kasebut 35 dina. Wis dileksanakake biasane ing awal Desember 2020.

Alamat: saka Quxian Xicheng menyang Langya Tanggal: 09-03-2020

3

Area bukit – Menara Transmisi Daya 220kV 2020.6

Huarun Yuexi Sigan Baozu 84MW Proyek Tenaga Angin 220kV proyek jalur tunggal, Kawat :JL/G1A-300/40-24/7, Kabel Ground :OPGW-24B1-80. Total dawa baris punika 19.35KM, Total jumlahe amba menara baja punika 45 set, Total bobot 680 ton. Pesenan ditandatangani ing Mei 2020 nganti pangiriman ing Juni 2020, lan wektu produksi 25 dina. Iki bakal dileksanakake biasane ing awal November 2020.

Hill area  (4)

Area bukit -35kV Transmisi Steel Tower 2020.5

Kanggo proyek konstruksi anyar saka Stasiun Wumu 110kV menyang Longyanjing 35kV ing Suining, Sichuan, kabel kasebut nganggo JL / G1A-300/25 lan kabel lemah nganggo OPGW-24B1-50. Total dawa baris punika 9.5KM, amba menara baja lan kutub pipe baja 30 basa, Total bobot 260 ton. Pesenan kasebut ditandatangani ing April 2020 nganti pangiriman ing Mei 2020, lan siklus kasebut 25 dina. Wis dileksanakake biasane ing Agustus 2020.

Alamat: saka Stasiun Wumu menyang Longyanjing Suining, Sichuan Tanggal: 08-17-2020

20200424094534

Area Dhuwur 110kV Menara Kisi 2020.1

Proyek jalur sirkuit tunggal sing anyar dibangun ing Wangda ~ Bitu 110kV, kutha Zuogong, Tibet, konduktor JL/G1A-185/35-26/7 ground line GJ-70, total dawa garis 126KM. Total baja sudut kuantitas menara punika 311 set, Total bobot 3150 ton. Butuh 90 dina sawise pesenan kasebut ditandatangani ing Oktober 2019 nganti rampung pangiriman menara ing Januari 2020, lan kabeh jalur kasebut diluncurake ing Agustus 2020.

Alamat:Zuogong Tibet Tanggal:08-03-2020

r7

Area umum –220kV Menara Baja Galvanis 2019.12

area Umum: Mongolia, construction anyar 110k puteran pindho ing sisih pangguna saka Mongolia proyek. Kawat: JL/G1A-240/30. Kabel Ground: OPGW-24B1-80. Dawane total baris yaiku 11KM, Jumlah total: menara baja sudut yaiku 35 set. Total bobot: 483 ton. Pesenan kasebut ditandatangani ing September 2019, lan wektu produksi yaiku 22 dina. Wis dileksanakake biasane ing awal Maret 2020.

Alamat: Mongolia Tanggal: 03-14-2020