• bg1

Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kv 2021.06

 

Jeneng Proyek:Myanmar 11KV Power Transmission Tower Proyek Dhuwur 27M

 

Myanmar Padauk Co., Ltd nemokake kita liwat Alibaba.com ing Agustus 2020 kanggo tuku 8 set menara kanggo nyebrang kali.

Sawise komunikasi kira-kira 10 dina, dheweke mutusake nggunakake gambar sing disaranake miturut spesifikasi & syarat, banjur ngirim PO menyang kita.

Ing kene pls temokake perakitan & pangiriman & gambar instalasi sing dipasang kanggo referensi sampeyan.

3
4
5
6
2
0303f7f2ee5b4853f928c45572301bc_副本
9a48909f473ff2d621cfe29853aefc8
2021年新项目发货

Sadurunge ngirim menara, kita nganakake tes perakitan menara transmisi daya, lan nganakake dialog video online karo para pelanggan Myanmar lan supaya padha nyekseni situs perakitan lan , Matur nuwun kanggo Myanmar Padauk Co., Ltd, padha puas karo produk & layanan kita.

Enggal ngirim surat rekomendasi pelanggan lan PO anyar maneh ing Juli 2021.Kita appreciate banget!


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita