• bg1
a4e0d779e20ad726af2a06d70b9d0b2

MENARA XY | Pertandhingan Bola Basket Ramah karo COFCO kanggo Ngerayakake Ulang Tahun kaping 100 Pendiri Partai - 2021.06

Kanggo ngrayakake ulang taun kaping 100 ngadegake Partai Komunis China, Sichuan Xiangyue Power Component Co., Ltd. lan COFCO Packaging Co., Ltd. nganakake pertandingan basket persahabatan antarane jam 4 lan 6 sore tanggal 28 Juni.

liwat game basket iki, kita ngerti yen mung kanthi nyawiji lan makarya bebarengan kita bisa nggawe brilliance.

MENARA XY | 2020 Ringkesan Karya Tengah & Hiking - 2020.07

Ringkesan kerja pertengahan taun bakal dianakake saben taun. Isi umum ringkesan yaiku babagan evaluasi & rencana lan saran. Keuntungan paling gedhe saka ringkesan kasebut yaiku perusahaan bakal ngumpulake akeh saran saka karyawan lan banjur dileksanakake.

Rapat dianakake ing Gunung Qingcheng sing misuwur ing Chengdu wektu iki. Sawise rapat, kita duwe hiking petualangan ing ara-ara samun lan seneng banget.

brt-1
wet-11

MENARA XY | Mahargya Taun Anyar Imlek 2020 - 2019.12

Kanggo ngrayakake taun anyar Cina 2020, kita kabeh entuk hadiah saka perusahaan, lan kolega sing luar biasa uga entuk hadiah. XY Towers matur nuwun marang saben karyawan amarga kerja keras lan ngarepake masa depan sing padhang ing taun 2021.

MENARA XY | Sumbangan Katresnan - 2018.02

Ngerteni kolega kita Changquan Zhang, sing kerja ing departemen produksi dibatalake lan kemoterapi mbutuhake biaya medis sing dhuwur, serikat buruh perusahaan menara XY ngetokake proposal sumbangan amal kanggo kabeh karyawan. Kanggo sawetara wektu, akeh kolega perusahaan sing melu kegiatan tresna iki. Ing tanggal 3 Februari 2018, total $ 1,6 sumbangan wis diklumpukake .Sumbangan iki langsung ditransfer menyang Changquan Zhang saka serikat pekerja kanggo perawatan.

w-1