• bg1

Pesen saka CEO

taKeandalan, produktivitas lan inovasi minangka aspek penting ing lingkungan bisnis global saiki. Tujuan perusahaan kita yaiku target kanggo nyukupi panjaluk kasebut.

XY Tower Co., Ltd. ditemokake ing 2008 nalika dadi perusahaan wiwitan. Ing pimpinan manajemen lan upaya kabeh staf, XY Tower saiki wis ngembangake produsen menara profesional lan salah sawijining perusahaan paling gedhe ing industri iki ing China sisih kulon.

Menara XY nawakake "toko siji-mandeg" kanggo bisnis dagang peralatan listrik, desain menara lan manufaktur menara.

kanthi dhukungan saka manajemen berpengalaman lan insinyur profesional, XY Tower nyedhiyakake produk lan layanan sing kompetitif kanggo para klien. XY Tower nduweni kabeh faktor; teknologi, sistem manajemen, wong lan kekuatan financial kanggo dadi panyedhiya layanan anjog ing China lan luar negeri.

VJH

Kita duwe tim profesional lan dipercaya. Kita cukup berpengalaman ngerti carane nyukupi syarat pelanggan. Lan kita duwe kapercayan kanggo nggawe solusi sing apik banget lan mesthekake yen solusi kita bisa digunakake kanthi efisien, efisien lan tetep fleksibel ing kabeh wektu.

Manajemen kita duwe rata-rata 30 taun pengalaman kerja ing industri iki lan bungah babagan kesempatan bisnis sing ana ing pasar.

Aku seneng ndeleng sistem manajemen sing diwasa, staf sing ramah lan tim profesional kanggo nyukupi kabutuhan bisnis saiki lan mbesuk. Saiki kanggo Pelanggan sing dihormati kanggo mutusake, sepira XY Tower wis sukses ngrampungake utawa ngluwihi pangarep-arep lan menehi umpan balik sing jujur ​​kanggo ngladeni dheweke kanthi luwih apik.

Kanthi iki aku ngarep-arep kanthi tulus karo pelanggan anyar lan biasa, ayo nggawe masa depan sing luwih apik!

yourname

Tim Manajemen

AFC9BE66

Chunjian Shu (Ketua Dewan)

 Pak Shu minangka insinyur listrik senior kanthi pengalaman 40 taun ing industri listrik. Dheweke duwe pengalaman kerja 20 taun ing departemen sumber daya banyu lan tenaga listrik ing pamaréntahan provinsi Sichuan lan banjur miwiti lan ngatur perusahaan sing sukses banget ing industri listrik lan telekomunikasi.

Pak Shu duwe karir sing sukses ing sektor pemerintah lan ngatur pangembangan bisnis. Dheweke wis nuduhake kepemimpinan lan duwe pikiran sing inovatif ing awake dhewe.

Pak Shu wis dadi instrumental kanggo ngembangake motivasi lan trampil banget

tim profesional. Dheweke minangka pimpinan bisnis sing efektif lan wis ngetrapake pirang-pirang ide inovatif kanggo mbangun persiyapan listrik.Pak Shu pancen optimis lan percaya kerja keras. Dheweke nyedhiyakake kanggo nggawe nilai kanggo pemegang saham lan masyarakat. 

Yong Lee (Manajer Umum)

 Pak lee, Lulusan ing perawatan permukaan logam saka Universitas Sains & Teknologi Hebei.

Pak Lee miwiti kariré ing Biro Prospek Geologi ing kidul-kulon China ing taun 1980-an. Banjur dheweke kerja ing pabrik menara negara sing duwe 700 karyawan suwene 20 taun.

Pak Lee duwe pengalaman sing sugih banget nalika nggarap macem-macem organisasi kayata sektor pemerintah, perusahaan milik negara lan perusahaan swasta. Dheweke duwe rekaman trek sing wis kabukten kanthi sukses ngatur perusahaan produksi skala gedhe.

abt

Minangka pimpinan, kemampuane kanggo ngatur tim semangat sing apik sing selaras karo visi dheweke ngidini perusahaan entuk posisi sing apik ing negara kasebut.

Pak Lee minangka ahli ing industri galvanis hot-dip kanthi reputasi ing China kidul-kulon. Dheweke trampil nangani perawatan permukaan menara khusus ing zona korosi dhuwur. 

Willard Yue Shu (Direktur bisnis luar negeri)

Pak Shu pikantuk gelar master ing manajemen keuangan internasional saka Universitas Glasgow, Inggris. Dheweke duwe sepuluh taun pengalaman kerja progresif ing Institusi Modal Usaha. Dheweke ngatur urusan Keuangan perusahaan, Sumber Daya Manusia lan Bisnis luar negeri. Dheweke seneng banget karo kemajuan perusahaan lan inovasi teknis.

Dheweke ngerti babagan teknik manajemen bisnis modern lan duwe pengalaman sing sugih ing disiplin estimasi biaya, perencanaan proyek, lan investasi wiwitan teknologi tinggi. Dheweke nduweni kemampuan sing luar biasa kanggo mimpin tim lan ngirim layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan.

37D

Dheweke uga mimpin upaya nggawe bisnis luar negeri perusahaan kasebut. Kepemimpinan sing dinamis lan perspektif global sing wiyar bakal mimpin perusahaan ngembangake cakrawala ngluwihi wates domestik.

Kaixiong Guo 

 Kepala insinyur proyek, kanthi pengalaman kerja menara baja 20 taun, ahli kondhang utamane ing bidang menara transmisi baja malaikat. Tim insinyur kasusun saka 6 wong, saben duwe pengalaman kerja 5-20 taun. Sawetara insinyur apik ing menara transmisi lan sawetara apik ing menara komunikasi. Kabeh insinyur bakal nyoba golek solusi lengkap kanggo saben proyek kanthi pengalaman sing apik.

 

Kaixiong-Guo

Shaohua Lee

 Manajer produksi, kanthi pengalaman produksi menara 16 taun, sing tanggung jawab kanggo manajemen produksi menara saka bahan mentah nganti produk rampung. Ana 115 wong ing tim produksi lan 30.000 ton bahan baja bakal diprodhuksi saben taun.

 

Shaohua-Lee

Jian Wu 

 Hot dip galvanizing supervisor, sing wis melu ing industri galvanizing kanggo 25 taun, utamané tanggung jawab kanggo galvanizing saka jinis bahan baja, anjog tim 30 wong, karo pengalaman sugih kanggo njamin kualitas HDG. 

 

-FL

Jack 

 Kepala insinyur gambar lofting, kanthi pengalaman kerja lofting 11 taun. Kabeh tim ana 5 wong, saben wong mung nglampahi 3-5 dina kanggo ngrampungake lofting 1 jinis gambar menara.

 

Jack

Xiaosi Huang

 Inspektur material, ana 5 wong ing tim inspeksi materi, kabeh wong duwe sertifikat "sertifikat kualifikasi kanggo personel pengujian bahan", bakal mesthekake yen tingkat pass produk luwih gedhe tinimbang utawa padha karo 99,6%, lan pass pabrik rate punika 100%.

 

Xiaosi-Huang

Shirley Song

 Sales Rep, Shirley Song minangka sales sing ramah, sabar, lan profesional, sing wis kerja ing XY Towers luwih saka 10 taun lan ngerti menara baja kanthi apik.

7D

Darcy Luo

 Sales Rep, prawan sing ngormati pelanggan lan bangga banget karo awake dhewe minangka sales, kasengsem ing menara baja, ngarep-arep bisa menehi solusi sing paling apik kanggo saben pelanggan.

 

Darcy-Luo

Zhonghai He Kepala Departemen Logistik

Dheweke wis tanggung jawab kanggo logistik ing omah lan ing luar negeri sajrone 12 taun ing Menara XY. Sapa sing kenal banget karo distribusi lan kiriman kontainer & port sing cocog karo jinis produk kita.

 

lx