• bg1
  • XYTOWER |Prinsip dhasar lan Alur Proses Hot Dip Galvanization

    XYTOWER |Prinsip dhasar lan Alur Proses Hot Dip Galvanization

    Sajrone transmisi daya, menara wesi minangka komponen sing penting banget.Sajrone produksi produk baja menara wesi, proses produksi hot-dip galvanizing umume diadopsi ing lumahing kanggo nglindhungi lumahing produk baja saka karat e...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Watesan daya ing Sichuan

    XYTOWER |Watesan daya ing Sichuan

    The State Grid of Sichuan announced sing saka 15 Agustus kanggo 20 Agustus, orane katrangan implementasine saka Enterprises industri nyediakake daya kanggo wong bakal meningkat ing 19 kutha provinsi, lan produksi bisnis pangguna daya industri ing daya normal ...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Pangiriman Proyek Aksesoris Besi DRC

    XYTOWER |Pangiriman Proyek Aksesoris Besi DRC

    Setu kepungkur, XYTOWER ngirim 28 ton aksesoris wesi menyang Republik Demokratik Kongo, sing 10 kothak diisi baut hoop, lan rod tetep liyane, baja sudut, wesi datar, lan liya-liyane dikempalken miturut syarat pelanggan.Perusahaan logistik...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Instalasi Menara Transmisi Listrik Wanyuan 110kV

    XYTOWER |Instalasi Menara Transmisi Listrik Wanyuan 110kV

    Bubar, salesman kita Pak Yu lan Pak Liu tindak menyang Wanyuan, Dazhou kanggo ngawasi instalasi ing situs menara daya 110 kV.Master instalasi ngagem overalls, helm safety lan sabuk safety kanggo pangayoman safety.Kanthi upaya para buruh, kekuwatan kanggo ...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Tes lan Majelis Menara Telekomunikasi 60M 3 Kaki Kasil

    XYTOWER |Tes lan Majelis Menara Telekomunikasi 60M 3 Kaki Kasil

    Setu kepungkur,Kanthi bantuan lan upaya kabeh kolega, kita kasil ngumpul lan nguji menara komunikasi baja sudut 60 meter sing dikirim menyang Malaysia, kanggo njamin kualitas menara wesi, sawise produksi menara wesi rampung, kwalitase...
    Waca liyane
  • XYTOWER |XYTOWER Mengeti Dina Gedung Partai

    XYTOWER |XYTOWER Mengeti Dina Gedung Partai "1 Juli".

    Ing dina "1 Juli", panitia Partai perusahaan kasebut nganakake rapat kanggo ngrayakake ulang taun kaping 101 ngadegake Partai Komunis China.Pak liaozhongqing, Sekretaris panitia Partai, mimpin kanca-kancane lan kabeh anggota Partai komp...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Ngawasi Pangiriman Menara Komunikasi Ing Situs

    XYTOWER |Ngawasi Pangiriman Menara Komunikasi Ing Situs

    Bubar, kita utamane nindakake kiriman menara komunikasi 70 m lan 60 m ing Malaysia.Ing mangsa suhu dhuwur, sajrone pengepakan ekspor, ana akeh karya warehousing lan akeh kringet.Miss Qiu, manajer departemen pengiriman kita, r...
    Waca liyane
  • XYTOWER |Pangiriman Pertama Menara Telekomunikasi Malaysia

    XYTOWER |Pangiriman Pertama Menara Telekomunikasi Malaysia

    Wingi, tim perdagangan manca menyang pabrik galvanis kanggo ngawasi lan nguji kiriman pertama proyek menara komunikasi 76 meter ing Malaysia.Telung truk kanthi bobot total 80 ton dimuat.
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita