• bg1

Kerjasama Bisnis

XY Tower tansah mbukak pikiran kanggo kerjasama bisnis. Kita ngarepake nggedhekake pasar global karo mitra. Kabijakan kerjasama kita fleksibel, mitra kita bisa dadi organisasi utawa individu. Dokumen resmi bisa ditandatangani ing antarane kita. Menara XY bakal nyedhiyakake dhukungan teknis lan bantuan liyane sing dibutuhake kanggo mitra kita. Kulo pengen sing kita bakal nuduhake MediaWiki saka ngembangaken pasar karo sampeyan.

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd.

Hubungi Kita

alamat

Kepala Pabrik:No. 528, Bagean Kulon, Liutai Avenue, Chengdu, China
Pabrik HDG:No. 366, Tongxin Avenue, Chengdu, China

E-mail

Telpon

+86 15184348988/+86-28-82688918

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

WhatsApp

+86 15184348988

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita