• bg1

Kerjasama Bisnis

XY Tower tansah mbukak pikiran kanggo kerjasama bisnis.Kita ngarepake ngembangake pasar global karo mitra.Kabijakan kerjasama kita fleksibel, mitra kita bisa dadi organisasi utawa individu.Dokumen resmi bisa ditandatangani ing antarane kita.Menara XY bakal menehi dhukungan teknis lan bantuan liyane sing dibutuhake kanggo mitra kita.Muga-muga kita bakal nuduhake bathi pasar sing berkembang karo sampeyan.

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd.

Hubungi Kita

alamat

Kepala Pabrik:No. 528, Bagean Kulon, Liutai Avenue, Chengdu, China
Pabrik HDG:No. 366, Tongxin Avenue, Chengdu, China

E-mail

Telpon

+86 15184348988/+86-28-82688918

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

WhatsApp

+86 15184348988

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita