• bg1
  • Broadcast and TV Tower

    Broadcast lan Menara TV

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • Communication single Tube Steel Monopole Wifi Antenna Tower

    Komunikasi tunggal Tube Steel Monopole Menara Antena Wifi

    Monopole Tubular Tower Pole minangka jinis menara wesi sing migunani lan novel. Iki digunakake kanthi akeh dening unit konstruksi amarga permukaan sing apik, area lantai cilik, kinerja biaya dhuwur lan daya tahan. Utamane digunakake kanggo gelombang mikro, gelombang cendhak ultra, transmisi lan transmisi sinyal jaringan nirkabel.

  • Galvanized Steel WiFi Tower Pole Tower

    Menara Tiang Menara WiFi Baja Galvanis

    Menara Wi-Fi minangka menara sing mancarake sinyal langsung nganti 60 mil lan mung komunikasi karo menara Wi-Fi liyane nalika ana tampilan sing ora ana alangan. Temokake rincian perusahaan sing nyedhiyakake Menara Wifi, Pabrik & menara wifi grosir ing China.. Entuk Menara Wifi kanthi rega paling apik saka Pabrik langsung, Hubungi Saiki !!!

  • Telecommunication GSM 3-Legged Tubular Steel Lattice Tower

    Telekomunikasi GSM 3-Legged Tubular Steel Lattice Tower

    3 Legged Tubular Stee Pole Tower 3 Legged Tubular Steel Pole Tower minangka struktur baja dhuwur sing ndhukung kanthi bagean salib lan bagean salib segi telu. Fitur utama: 3 Legged Tubular Steel Pole Tower digawe saka pipa baja, lan awak duwe bagean salib segi telu. Struktur baja dhuwur saka baja sudut. Dhuwur sing ditrapake: 40m, 45m, 50m. 3 Legged Tubular Steel Communication Tower kalebu menara dasar menara, palang, palang diagonal, kurung antena, penangkal petir,...
  • 3-Leg Tubular Steel Lattice Tower

    3-Leg Tubular Steel Kisi Tower

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • Telecom Wifi Microwave Lattice Tower

    Telecom Wifi Microwave Lattice Tower

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • Camouflage tower

    Menara kamuflase

    Kamuflase yaiku kanggo koordinasi menara komunikasi karo lingkungan alam ing saubengé, kanthi efektif ngatasi masalah kangelan ing bangunan stasiun ing papan sing apik lan papan liya. Produk kasebut nggunakake resin sintetik minangka binder, ditambah karo bahan mentah kimia sing dhuwur kanggo nyiapake obyek plastik, sing digunakake minangka wit. Substrat patung kayata cagak, knot wit, kulit, werna, lan liya-liyane, disemprotake karo cat akrilik kelas dhuwur kanggo ngowahi lan nglindhungi permukaan, nambah daya tahan, ora retak utawa tiba, lan nduweni sifat recoating.

     

  • 3M-150M Telecom Towers

    Menara Telekomunikasi 3M-150M

    menara telekomunikasi Menara komunikasi kalebu jinis menara transmisi sinyal, uga disebut menara transmisi sinyal utawa menara sinyal. Fungsi utama ndhukung transmisi sinyal lan ndhukung antena ngirim sinyal. Nganggo sistem posisi satelit seluler/unikom/lalu lintas (GPS) lan departemen komunikasi liyane. menara latihan geni. Menara komunikasi kasusun saka komponen baja kayata awak menara, platform, penangkal kilat, tangga, dhukungan antena, lan liya-liyane.
  • Lightning Tower

    Menara Kilat

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • 3-Legged Tubular Communication Lattice Tower

    3-Legged Tubular Komunikasi Kisi Tower

    Menara telekomunikasi langsung pabrik, pengadaan siji-mandeg, pangolahan, lan layanan pangiriman, Pemasok & Produsen China, Ngerti Informasi Luwih, Inquiry It!

  • Self Supporting Tower

    Self Supporting Tower

    . daya listrik menara telekomunikasi menara substation listrik struktur lampu kutub PV struktur soyo tambah Self Didhukung Tower Steel Standard: API 5L, EN 10208-1, EN 10208-2, DIN 2470-1 / 1629. 1. Dimensi pipe Line: Kekandelan: 8mm-60mm, Jembar: 1500mm-4020mm, Length: 3000mm-18000mm. 2. negara Delivery: Normalizing rolling, Quenched lan tempered. 3. Jinis pungkasan: mburi bevel, mburi polos, Utas en...
  • 4 Legged Self Supporting Steel Lattice Communication Tower

    4 Legged Self ndhukung Steel Lattice Komunikasi Tower

    Menara telekomunikasi langsung pabrik, pengadaan siji-mandeg, pangolahan, lan layanan pangiriman, Pemasok & Produsen China, Ngerti Informasi Luwih, Inquiry It!

  • Guyed Tower

    Menara Guyed

    Menara Guyed, Menara Guyed Transmisi Daya, Menara Guyed Komunikasi. Karakteristik menara guyed: tilas cilik, pilihan situs sing trep, bobot entheng, transportasi lan instalasi sing trep, lan wektu konstruksi sing cendhak.