• bg1

Telekomunikasi mandhiri Guyed Wire Steel Lattice Tower

Bahan utama: Batang baja, baja sudut (Q235B/Q355B)

Kacepetan Angin Desain: Gumantung ing wilayah

Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

Urip Kerja: luwih saka 30 taun

Kaluwihan: Pabrik Langsung China, Produsen & Pemasok Profesional


Detail Produk

Tag produk

Menara Guyed

Ing bidang telekomunikasi, infrastruktur sing ndhukung transmisi sinyal kritis.Menara telekomunikasiteka ing pirang-pirang wujud, saben duwe tujuan tartamtu.sakamonopolemenara telekomunikasi menyang kutub jaringan listrik lan dhuwurmenara mast, struktur kasebut nduweni peran penting kanggo njamin komunikasi sing lancar.Ing artikel iki, kita bakal njelajah macem-macem jinis menara telekomunikasi lan rincian produk.

Menara telekomunikasi monopole umum ing wilayah kutha.Menara-menara iki nduweni kutub lancip sing ndhukung antena lan peralatan telekomunikasi liyane.Biasane digunakake ing papan sing winates lan cocog kanggo wilayah sing padhet.Menara monopole dikenal kanthi desain sing apik lan modern, dadi pilihan populer kanggo perusahaan telekomunikasi sing pengin nggabungake lanskap kutha.

Menara kisi, ing tangan liyane, dikenal kanggo pigura kisi mbukak.Struktur kasebut dirancang kanggo nahan beban sing abot lan kahanan lingkungan sing atos, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi.Menara kisi asring digunakake ing deso lan wilayah terpencil kanthi medan kompleks.Konstruksi lan kemampuan kanggo ndhukung macem-macem antena dadi pilihan sing dipercaya kanggo infrastruktur telekomunikasi.

Menara Guyedyaiku jinis liyanemenara telekomunikasising gumantung ing kabel lanang kanggo dhukungan.Ditondoi dening desain dhuwur lan langsing, menara iki asring digunakake ing wilayah ngendi papan ora diwatesi.Menara Guyed dikenal kanthi efektifitas biaya lan umume digunakake kanggo ndhukung antena kanggo siaran radio lan televisi.

Menara mast sing dhuwur, kaya jenenge, minangka struktur dhuwur sing dirancang kanggo nyedhiyakake jangkoan sing amba.Menara kasebut dilengkapi macem-macem platform kanggo masang antena lan peralatan telekomunikasi liyane.Menara kutub dhuwur biasane digunakake ing ruang terbuka sing gedhe kayata stadion, bandara, lan taman industri, ing ngendi sinyal kudu nutupi area sing amba.

Produsen menara telekomunikasi nawakake macem-macem produk kanggo nyukupi kabutuhan macem-macemindustri telekomunikasi.Saka menara tubular nganti menara gelombang mikro, produsen kasebut nawakake solusi kanggo macem-macem aplikasi.Menara tubulardikenal kanthi desain silinder lan asring digunakake kanggo ndhukung peralatan komunikasi.Menara gelombang mikro, ing sisih liya, dirancang kanggo nggampangake transmisi sinyal gelombang mikro kanggo komunikasi jarak jauh.

Ing babagan rincian produk, produsen menara telekomunikasi nyedhiyakake spesifikasi lengkap kanggo saben jinis menara.Rincian kasebut kalebu bahan sing digunakake, kapasitas muatan, resistensi angin lan dimensi sakabèhé.Kajaba iku, manufaktur nawakake pilihan kustomisasi kanggo nyukupi syarat proyek tartamtu, njaminmenara telekomunikasidisesuaikan karo kabutuhan unik saben instalasi.

menara telekomunikasi gelombang mikro

Menara Guyednduweni tampilan novel, lan karakteristik paling gedhe dikuatake kanthi nggunakake kawat baja.Menara Guyed minangka jinis umummenara komunikasising ekonomis lan praktis.Iku luwih entheng lan luwih murah tinimbang liyane.Iku cocok banget kanggowilayah geografis sing jembar.

Bahan utama: batang baja
Kacepetan Angin Desain: 50M/S
Intensitas lindhu: 8°
Lapisan Es: 5mm-10mm (beda ing macem-macem wilayah)
Deviasi vertikal: 1/1000
Suhu optimal: -45oC -+45oC
Perawatan Pengawet: galvanis sing dicelup panas
Urip Kerja: luwih saka 30 taun
Bahan Asal: Baosteel/Shousteel/Hansteel/Tangsteel
Wide Range saka Aplikasi
Bisa diinstal ing kapasitas beban-bearing saka gendheng, lemah utawa lereng.

Spesifikasi Item

 

dhuwur
Saka 10M-100M utawa miturut syarat klien
Cocog kanggo
Transmisi lan Distribusi Daya Listrik
wangun
Miturut syarat klien
Materi
Biasane Q235B / A36, Kekuwatan Ngasilake ≥235MPa
 
Q345B/A572, Kekuwatan Ngasilake≥345MPa
Toleransi saka dimensi
Miturut syarat klien
Pangobatan lumahing
Hot-dip-galvanis ing ngisor iki ASTM123, utawa standar liyane miturut syarat klien
Gabungan Kutub
Slip joint, flanged disambungake
Standar
ISO 9001:2015
Dawane saben bagean
Ing 13M sapisan mbentuk
Welding Standard
AWS (American Welding Society)D 1.1
Proses Produksi
Bahan baku test-cutting-bending-welding-dimensi verifikasi-flange welding-lubang pengeboran-sampel assemble-permukaan resik-galvanisasi-kalibrasi-pengemasan

Paket
Packing karo kertas plastik utawa miturut requirement klien
Periode urip
Luwih saka 30 taun, miturut lingkungan instalasi

Proses produk

H87537470cc7f448da3f9965804996a3bp

Komitmen Kualitas

Supaya tetep nyedhiyakake produk sing berkualitas, mesthekake saben potongan produk sampurna.We strictly mriksa proses saka tuku bahan baku kanggo kiriman final lan kabeh langkah sing tanggung jawab dening teknisi profesional.Buruh produksi lan insinyur QC mlebu Surat Jaminan Kualitas karo perusahaan.Dheweke janji bakal tanggung jawab marang pakaryane lan produk sing digawe kudu berkualitas.

kita janji:

1. Produk pabrik kita sesuai karo syarat pelanggan lan standar nasional GB / T2694-2018 《Ketentuan Teknis kanggo Menara Jalur Transmisi Manufaktur》, DL/T646-1998《Ketentuan Teknis kanggo Manufaktur Kutub Pipa Baja Jalur Transmisi》 lan ISO9001 - Sistem Manajemen Mutu 2015.

2. Kanggo syarat khusus saka klien, departemen teknis pabrik kita bakal nggawe gambar kanggo pelanggan.Pelanggan kudu konfirmasi gambar lan informasi teknis sing bener utawa ora, banjur proses produksi bakal dijupuk.

3. Kualitas bahan baku penting kanggo menara.Menara XYtuku bahan mentah saka perusahaan sing wis mapan lan perusahaan milik negara.Kita uga nindakake eksperimen fisik lan kimia saka bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional utawa syarat klien.Kabeh bahan mentah perusahaan kita duwe sertifikat kualifikasi produk saka perusahaan nggawe baja, nalika kita nggawe cathetan rinci babagan asale bahan mentah produk.

KONTAK

Sugeng Rawuh Kanggo Hubungi US!

 

Kita nyedhiyakake layanan menara baja siji-mandeg sing paling profesional kanggo ekspor Luar Negeri, khusus ing produksi menara saluran transmisi daya, produksi menara telekomunikasi,
Pekerjaan struktur baja gardu induk.

⦁ Kabeh jinis desain khusus menara telekomunikasi bisa diwenehake

⦁ Tim desain profesional dhewe kanggo proyek menara baja jaban rangkah

 

H3b83a8a6e2ac4513896a39f11ef8dc52k

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita