• bg1

60M Angle Steel Gsm Microwave Telecom Tower

Tipe: Self Supporting Towers

Bahan: Q235B, Q355B, Q420B

Dhuwur: 60m utawa Minangka saben desain

Kacepetan Angin: Miturut desain

Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

Perawatan lumahing: Hot dip galvanizing


Detail Produk

Video

Tag produk

Telekomunikasi Galvanized Steel Lattice GSM BTS Microwave Tower

GSM TOWER

Jeneng produk

Hot Dip Galvanized Angle Steel Telecom Tower
Bahan Baku
Q235B / Q355B / Q420B
Perawatan lumahing
Hot dip galvanis
Ketebalan Galvanis
Rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan
Customized
Bolts
4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat
GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
Sakumur urip
Luwih saka 30 taun
Standar Produksi
GB / T2694-2018
Standar Galvanizing
ISO 1461
Standar Bahan Baku
GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018; GB / T706-2016;
Pengikat Standar
GB / T5782-2000.ISO4014-1999
Welding Standard
AWS D1.1
Desain Kacepetan Angin
30M/S (beda-beda miturut wilayah)
Kedalaman Icing
5mm-7mm: (beda-beda miturut wilayah)
Intensitas Aseismatik
Suhu Preferensi
-35ºC~45ºC
Vertikal ilang
<1/1000
Tahan lemah
≤4Ω

Kanggo njamin kualitas produk, kita miwiti saka pengadaan bahan mentah.Kanggo bahan mentah, baja sudut lan pipa baja sing dibutuhake kanggo proses produk, pabrik kita tuku produk saka pabrik gedhe kanthi kualitas sing dipercaya ing saindenging negara.Pabrik kita uga kudu mriksa kualitas bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional lan duwe sertifikat pabrik asli lan laporan inspeksi.

2_副本

XYTOWER:

Produsen menara baja profesional lan eksportir

XYTOWER minangka perusahaan khusus ing manufaktur macem-macem struktur baja galvanis kalebuMenara Sudut Kisi, Menara Tabung Baja,Struktur Gardu Induk, Menara Telekomunikasi, Menara RoofTop, lan Braket Transmisi Daya digunakake kanggo saluran transmisi nganti 500kV.

XYTOWER fokus ing produksi menara baja galvanis panas kanggo 15 taun, duwe pabrik dhewe lan jalur produksi, kanthi produk taunan 30000 ton, kapasitas pasokan sing cukup lan pengalaman ekspor sing sugih!

Perusahaan bisa ngrancang macem-macem menara transmisi lan menara telekomunikasi miturut standar.Menara baja kisi sing dirancang lan diproses dening perusahaan wis lulus tes jinis (test beban struktur menara) saka China Research Institute ing siji wektu.

Tujuane yaiku ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing marem marang para pelanggan!

1. Supplier resmi ing Pakistan, Mesir, Tajikistan, Polandia, Panama lan negara liyane;

China Power Grid Certification supplier, sampeyan bisa kanthi aman milih lan kerjo bareng;

2. Ingpabrik wis ngrampungake puluhan ewu kasus proyek nganti saiki, supaya kita duwe cadangan teknis sing akeh;

3. Nyedhiyakake desain siji-langkah, sumber, pamriksa lan dhukungan teknis kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

4. Kanthi tim drawing lan drawing diwasa, sampeyan bisa yakin pilihan sampeyan.

 

Sawise perakitan & tes, langkah sabanjure bakal ditindakake:hot dip galvanizing, kang yakuwi ing kaendahan, Nyegah teyeng lan prolonging gesang layanan sakamenara baja.

Perusahaan wis pabrik galvanizing dhewe, tim galvanizing profesional, pengalaman guru galvanizing kanggo panuntun dhumateng, lan Processing ing ketat sesuai karo standar galvanizing ISO1461.

Ing ngisor iki minangka paramèter galvanizing kanggo referensi:

Standar
Standar galvanis: ISO: 1461
Item
Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping

Sawise Galvanisasi, kita miwiti kanggo paket, Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas bagean siji sing kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

1_副本

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita