• bg1

Struktur Gardu Listrik


Detail Produk

Tag produk

Hd00716f4b1094dc091cd7e6540a62e56y

Fungsi Gardu Induk :

-----------------------------------

     Gardu listrik nuduhake panggonan ing ngendi voltase lan arus diowahi, energi listrik ditampa lan disebarake ing sistem tenaga.

   Fungsi utama gardu induk yaiku nyambungake jaringan listrik kanthi tingkat voltase sing beda-beda, lan ngrampungake tugas transmisi lan distribusi daya liwat jalur transmisi.
   Umumé, Daya sing diasilake dening pembangkit listrik diunggahake menyang jaringan listrik liwat gardu langkah. Sawise kothak daya ngirim daya menyang panggonan, iku depressurized lan mbagekke kanggo pangguna liwat stasiun langkah-mudhun.

Jinis Struktur Gardu

-------------------------------------------------

H19c9d1591c08433a9470b3ce3629ce53O
H4df05db9324f4564b363ba101e5f3eeaL
H95cab91193f0477f96fd96944a32187bH
H690f1156aaf54f409c0f208426cb6fb2J
Ha25970e34cb04aa4a93ca24318e144d23
He12015d56af042a69cfaf436046cb84cS

Spesifikasi Item

--------------

dhuwur
Saka 10M-100M utawa miturut syarat klien
Cocog kanggo Transmisi lan Distribusi Daya Listrik
wangun Poligonal utawa Conical
 
Bahan

 

Biasane Q235B / A36, Kekuwatan Ngasilake ≥235MPa
Q345B/A572, Kekuwatan Ngasilake≥345MPa
Uga Hot Rolled coil saka ASTM572, GR65, GR50, SS400
Kapasitas Daya 10 kV kanggo 500 kV
 
Toleransi saka dimensi                
Miturut syarat klien
Pangobatan lumahing
Hot-dip-galvanis miturut ASTM123, utawa standar liyane
Gabungan Kutub Slip joint, flanged disambungake
Standar ISO 9001:2015
Dawane saben bagean Ing 13M sapisan mbentuk
Welding Standard AWS (American Welding Society)D 1.1
Proses Produksi Bahan baku test-cutting-bending-welding-dimensi verifikasi-flange welding-hole drilling-sample assemble-surface clean-galvanization utawa power coating /painting-recalibration-packages
Paket Packing karo kertas plastik utawa miturut requirement klien
Periode urip Luwih saka 30 taun, iku miturut nginstall lingkungan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita