• bg1
XYTOWER nduweni macem-macem produk, kalebu menara saluran transmisi / tiang, menara / tiang telekomunikasi, struktur gardu induk, fitting baja lan pembangkit listrik PV.

XYTOWER tingkat voltase monopole listrik 10 kanggo 500kv.Kanthi pirang-pirang taun pengalaman industri, kita duwe fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan proses diwasa sing tundhuk karo standar industri.

Produsen Menara Berpengalaman,Hubungi!

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita