• bg1

Tiang Baja Tubular

Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, Produsen & eksportir China kanggo menara listrik 10kV ~ 500kV lan struktur baja, priksa saiki!


Detail Produk

Tag produk

Apa We Do

公司

     Menara XY punika perusahaan anjog saka garis transmisi voltase dhuwur ing kidul-kulon China.Madeg ing 2008, minangka Pabrik lan perusahaan consulting ing bidang Teknik Elektro lan Komunikasi, wis nyediakake solusi EPC kanggo panjaluk akeh Transmisi lan Distribusi (T&D) sektor ing wilayah.

    Wiwit taun 2008, menara XY wis melu ing sawetara proyek konstruksi listrik sing paling gedhe lan paling rumit ing China. Sawise 15 taun tuwuh kanthi mantep. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing industri konstruksi listrik sing kalebu desain lan pasokan jalur transmisi & distribusi lan listrik. gardu.

layanan inti lan produk kita kalebu:

Bahan

Hot Roll Steel Q235, Q345, Q420, Q460, ASTM A527 A36, GR50, GR65, ST-37, ST-44, ST-52, S355JR, S355J2G3, SS41, SS50, SS55 lan bahan baja sing padha

Ketebalan tembok: 2 ~ 30mm
Sawise Forming: 16m Sawise mbentuk tanpa joint

Kelas Tegangan: 10 ~ 500KV (10KV, 13.8KV, 33KV, 35KV, 66KV, 110KV, 132KV, 220KV, 230KV, 330KV, 500KV utawa Liyane)
Wangun: Conical, Round, Polygonal (Octagonal, Dodecagonal, Hexadecagonal, etc)

Welding

Welding tundhuk karo standar AWS D1.1.
welding CO2 utawa submerged arc otomatis cara
Ora ana fissure, catu, tumpang tindih, lapisan utawa cacat liyane
Welding internal lan eksternal ndadekake pole luwih ayu ing wangun
Yen pelanggan mbutuhake syarat welding liyane, kita uga bisa nggawe panyesuaian iklan sing dikarepake

Joint : Gabung karo mode insert, mode flange.
Base plate kothak / babak / Polygon karo bolongan slotted kanggo jangkar bolt lan ukuran minangka saben requirement klien.
Galvanisasi: Hot dip galvanization sesuai karo standar Cina GB / T 13912-2002 lan standar Amérika ASTM A123.

Standar Rapat

Standar produksi GB / T2694-2018
Standar Galvanizing ISO 1461
Standar bahan baku GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018;GB / T706-2016;
Standar pengikat GB / T5782-2000. ISO4014-1999
Welding standar AWS D1.1
standar EU CE: EN10025
American Standard ASTM A6-2014

Tubular Steel Pole Show

1
1.01
4.2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita