• bg1

Profil Perusahaan

factory (6)

Grup XiangYue

SiChuan XiangYue Power Line Components Co., Ltd. didegaké ing 2008.

XY Tower minangka salah sawijining produsen menara transmisi profesional paling gedhe ing China sisih kulon.Perusahaan nyedhiyakake macem-macem struktur baja galvanis, khusus ing menara saluran listrik 500kV lan ngisor, struktur gardu induk, menara komunikasi, struktur sepur listrik, lsp.

Menara XY kalebu area 33.000 meter persegi lan duwe 10 jalur produksi otomatis kanthi kapasitas produksi taunan 30.000 ton.Manajemen XY Tower duwe pengalaman akeh ing industri listrik.Pendapatan perusahaan luwih saka 20 yuta dolar, dene produk perusahaan wis akeh diterapake dening China.

Menara XY minangka pemasok qualified National Grid, Southern China Power Grid lan akeh perusahaan listrik sing misuwur.

Menara XY nyedhiyakake layanan kanggo atusan klien sing nyabrang negara.Saiki Menara XY ngembangake pasar jaban rangkah kanthi cepet.Menara XY duwe tujuan kanggo nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo para klien ing saindenging jagad.Mitra XY Tower kita wis nutupi Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara lsp.

XY Tower nggawe prasetya sing tansah nyedhiyani layanan profesional kanggo kabeh klien kita.We are looking nerusake kerjasama karo sampeyan.

Kita yakin produk lan layanan sing ditawakake bisa ngidini para pelanggan duwe akses menyang pasokan listrik sing dipercaya.

Sajarah Corporation

  • 2022

  • 2021

    Gedung kantor lan bengkel anyar wis rampung kanthi sukses, lan upacara relokasi dijadwalake bakal ditindakake ing awal taun 2021.

  • 2020

    Bangunan pabrik lan kantor anyar wiwit dibangun, sawise iku, kapasitas produksi maksimal bakal ngluwihi 30.000 ton saben taun

  • 2019

    Pabrik Hot dip galvanis anyar dibangun
    Area pabrik Hot dip galvanis luwih saka 12.000 m2

  • 2018

    Entuk perusahaan pinunjul kutha.

  • 2017

    Pendapatan taunan pisanan ngluwihi 100.000.000 RMB

  • 2016

    Ibukutha kadhaptar ndhaftar tekan 50.000.000RMB, We menang kontrak pisanan saka pasar jaban rangkah (Sudan).

  • 2015

    Output taunan pisanan tekan 10.000 ton menara

  • 2012

    Produksi anyar adhedhasar dibangun Luas area basis anyar luwih saka 30.000 m2 lan luwih gedhe tinimbang sadurunge

  • 2008

    Sichuan XiangYue tower Co.,Ltd.ditemokaké fokus ing industri menara baja, dibangun workshop lan miwiti kanggo gawé menara line daya

  • 2006

    Trading Company menang kontrak pisanan menara saluran transmisi

  • 2001

    Perusahaan dagang peralatan listrik Sichuan XiangYue ditemokake Utamane bisnis yaiku trafo dagang, kabel lan kabel, hardware baris dll.

Klien Domestik

Our Clients (5)
Our Clients (4)
Our Clients (13)
Our Clients (10)
Our Clients (6)
Our Clients (2)
Our Clients (3)
Our Clients (9)
Our Clients (1)
Our Clients (8)
Our Clients (12)
Our Clients (11)
map

Pasar jaban rangkah

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita