• bg1
XYTOWER nduweni macem-macem produk, kalebu menara saluran transmisi / tiang, menara / tiang telekomunikasi, struktur gardu induk, fitting baja lan pembangkit listrik PV.

Produk fitting baja XYTOWER, kalebu baja sudut bar, saluran u, baut jangkar, penjepit, lengen silang lan batang kilat.

Produsen Menara Berpengalaman,Hubungi!

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita