• bg1
  • Tandha Gelombang Panas: Menara XY Njamin Keamanan Menara Baja lan Struktur Transmisi

    Tandha Gelombang Panas: Menara XY Njamin Keamanan Menara Baja lan Struktur Transmisi

    Nalika tingkat suhu udhara terus mundhak ing saindenging negara, kabutuhan langkah-langkah keamanan ing industri menara dadi penting.Gelombang panas sing terus-terusan minangka pangeling babagan pentinge njamin kesejahteraan tenaga kerja kita lan integritas informasi kritis kita ...
    Waca liyane
  • Menara XY Priksa maneh barang-barang sing wis dikemas sadurunge ngirim barang menyang pelabuhan kanthi truk

    Menara XY Priksa maneh barang-barang sing wis dikemas sadurunge ngirim barang menyang pelabuhan kanthi truk

    Ing tanggal 12 April, menara XY lan pelanggan mriksa barang sing bakal dikirim menyang pelabuhan ing pabrik galvanizing Guanghan, kalebu menara gendheng, menara komunikasi baja sudut, uga baja sudut, baut, baja saluran, baut jangkar, lan liya-liyane. .Menara XY...
    Waca liyane
  • Saben detik diitung- Kabeh karyawan XY Tower kerja keras sadurunge Festival Qingming

    Saben detik diitung- Kabeh karyawan XY Tower kerja keras sadurunge Festival Qingming

    4 April minangka Festival Qingming taunan ing China.Minangka festival tradhisional Tionghoa, Festival Qingming nduweni adat istiadat kurban kanggo leluhur, nyapu kuburan, lan hiking.Supaya ora nyuda kemajuan produksi, kabeh karyawan menara XY kerja ...
    Waca liyane
  • Menara XY mriksa baja sudut, bolts lan kacang sing siap dikirim

    Menara XY mriksa baja sudut, bolts lan kacang sing siap dikirim

    Sajrone 25 Maret lan 28 Maret, ing bengkel Guanghan, yaiku kanggo galvanzing panas, menara XY mriksa baja sudut, bolts lan buts sing bakal dikirim menyang luar negeri. Supaya njamin kualitas lan jumlah baja sudut lan baut, lan mriksa kanggo cacat apa wae, XY Tower insp...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh para tamu Myanmar ingkang kinurmatan

    Sugeng rawuh para tamu Myanmar ingkang kinurmatan

    Tanggal 16 Maret, XY TOWER nganakake resepsi kanggo klompok pertama klien Myanmar ing taun 2024, minangka tandha wiwitan anyar kanggo kerjasama antarane loro pihak.Ing sambutan sing anget, para pelanggan ketemu karo Willard lan Pak Guo, lan ngunjungi bengkel produksi menara ...
    Waca liyane
  • Sugeng XY TOWER Menang Kontrak!

    Sugeng XY TOWER Menang Kontrak!

    Kabar apik!Sugeng Ing XY TOWER Menang kontrak!Sichuan Litai Energy Group Co., Ltd. nggawe pesenan tuku luwih saka 4.000 ton menyang XY Tower Company, Tanggal 6 Februari 2024. Pesenan iki minangka langkah pertama ing perjalanan pangembangan perusahaan sing mulya ing ea ...
    Waca liyane
  • Kantor Ditutup kanggo Liburan Tahun Baru Imlek

    Kantor Ditutup kanggo Liburan Tahun Baru Imlek

    Halo Kanca-kanca sing ditresnani, Nalika taun lunar saka naga wis cedhak, muga-muga kantor lan pabrik kita bakal nganakake festival Cina wiwit tanggal 4 Februari 2024 nganti 18 Februari 2024. Kabeh email bakal ditangani nalika bali menyang kantor, Yen sampeyan butuh bantuan darurat ...
    Waca liyane
  • Ringkesan Karya Tahunan 2023

    Ringkesan Karya Tahunan 2023

    Ngelingi taun 2023, kanggo nggayuh asil sing luwih apik ing taun 2024, XY TOWER nganakake rapat rangkuman akhir taun kanggo kabeh karyawan tanggal 19 Januari 2024. Ing rapat kasebut, para kepala saben departemen nglaporake kegiatan lan prestasi departemen ing departemen kasebut. p...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita