• bg1
XYTOWER nduweni macem-macem produk, kalebu menara saluran transmisi / tiang, menara / tiang telekomunikasi, struktur gardu induk, fitting baja lan pembangkit listrik PV.

Monopole telekomunikasi XYTOWER bisa dikustomisasi ing dhuwur, saka 10m nganti 100m.Padha ayu, gampang dipasang, biaya-efektif, lan cocok kanggo nyedhiyakake jangkoan komunikasi ing wilayah pinggiran kutha.

Produsen Menara Berpengalaman,Hubungi!

  • 60M Telecom 5G WIFI Singal Monopole

    60M Telecom 5G WIFI Singal Monopole

    Tipe Menara: Menara Tunggal

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

    Fitur: Cocog kanggo jangkoan komunikasi suburban

  • 50M Cell telpon Radio Monopole Tower

    50M Cell telpon Radio Monopole Tower

    Jeneng produk: Telecom Monopole

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

    Joint of Poles: Mode insert, mode flange njero, mode joint face to face

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

  • 30M Mobile Wireless Telecom Monopole Tower

    30M Mobile Wireless Telecom Monopole Tower

    Tipe Menara: Monopole Antena Telekomunikasi

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Dhuwur: 5-200M / selaras

    Platform:1-4 lapisan / selaras

    Kacepetan Angin Desain: Minangka saben desain

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

  • 40M Komunikasi Steel Piping Tower

    40M Komunikasi Steel Piping Tower

    Jeneng produk:Menara Telekomunikasi Monopole

    Bahan Baku: Hot Roll Steel Q235, Q345, A36, GR50

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Ketebalan: 2 mm nganti 30 mm

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

  • 25M Self Supporting Steel Pole Mobile Cell Site Telecom Monopole

    25M Self Supporting Steel Pole Mobile Cell Site Telecom Monopole

    Jeneng Menara: Menara Monopole Telekomunikasi

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Wangun: Multi-piramidal, Columniform, poligonal utawa conical

    Welding Standard: GB50661

    Kacepetan Angin Desain: Minangka saben desain

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

  • 20M Antena Wifi Tiang Telekomunikasi

    20M Antena Wifi Tiang Telekomunikasi

    Tipe Menara: Telekomunikasi Monopole

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Dhuwur: 10M-100M utawa miturut syarat klien

    Perawatan lumahing: Hot Dip-galvanis

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

     

  • Menara Monopole Telekomunikasi 15M

    Menara Monopole Telekomunikasi 15M

    Tipe Menara: Telekomunikasi Monopole

    Bahan utama: Q235B / Q355B / Q420B

    Dhuwur: nganti 60m

    Kacepetan Angin Desain: Minangka saben desain

    Perawatan lumahing: Hot dip-galvanis (ISO1461, ASTM123)

    Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

    Urip Kerja: Luwih saka 30 taun

    Kaluwihan: Pabrik Langsung China, Produsen & Pemasok Profesional

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita