• bg1
  • 33kV Transmission Strain Tower

    Menara Regangan Transmisi 33kV

    Kita duwe keahlian ing desain lan pabrikan menara saluran transmisi sing sukses kanggo nyukupi kabutuhan industri listrik. Menara saluran transmisi iki diprodhuksi miturut syarat desain klien lan ditindakake pemeriksaan kualitas sing kaku kanggo njamin cacat nol lan fungsi sing paling optimal.

  • 110kV Single Circuit Angle Steel Lattice Tower

    110kV Single Circuit Angle Steel Lattice Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 110kV/132kV Galvanized Steel Monopole Tower

    110kV/132kV Menara Monopole Baja Galvanis

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 110kV Double Circuit Steel Lattice Strain Tower

    110kV Double Circuit Steel Lattice Strain Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • Transmission Steel Tube Structure

    Struktur Pipa Baja Transmisi

    Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, produsen & eksportir China kanggo struktur baja, priksa saiki!

  • 132kV Single Circuit Angle Steel Tower

    132kV Single Circuit Angle Steel Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • Tubular Steel Poles

    Tiang Baja Tubular

    Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, Produsen & eksportir China kanggo menara listrik 10kV ~ 500kV lan struktur baja, priksa saiki!

  • Steel Tube Tower

    Steel Tube Tower

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • 10KV-500KV Transmission Tower

    Menara Transmisi 10KV-500KV

    Apa Yang Kita Lakukan Klasifikasi Produk Menara Jalur Transmisi Item Nama Produk Tertentu Menara saluran transmisi Tegangan kelas 10KV-500KV Bahan Baku Q255B/Q355B/Q420B Perawatan permukaan Hot dip galvanis Ketebalan galvanis rata-rata ketebalan lapisan 86um Lukisan disesuaikan Bolts 4.8;16.8 GB Sertifikat 4.8;16.8 GB -2016/ISO 9001:2015 Umur Luwih saka 30 taun Standar Produksi Standar GB/T2694-2018 Galvanizing standar ISO1461 Standar bahan baku...
  • Monopole Tower vs Lattice Type Tower Comparison

    Monopole Tower vs Lattice Type Tower Comparison

    Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur 10kV ~ 500kV lan struktur baja, perusahaan sing disertifikasi ISO, pabrik China langsung, priksa saiki!

  • Broadcast and TV Tower

    Broadcast lan Menara TV

    layanan siji-mandeg kanggo desain, produksi lan dodolan menara siaran, Pabrik langsung, China Supplier & Produsen, Ngerti More Imformation, Inquiry It!

  • Communication single Tube Steel Monopole Wifi Antenna Tower

    Komunikasi tunggal Tube Steel Monopole Menara Antena Wifi

    Monopole Tubular Tower Pole minangka jinis menara wesi sing migunani lan novel. Iki digunakake kanthi akeh dening unit konstruksi amarga permukaan sing apik, area lantai cilik, kinerja biaya dhuwur lan daya tahan. Utamane digunakake kanggo gelombang mikro, gelombang cendhak ultra, transmisi lan transmisi sinyal jaringan nirkabel.

  • 132kV Double Circuit Straight Tower

    Menara Lurus Sirkuit Ganda 132kV

    Menara transmisi minangka struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo ndhukung saluran listrik nduwur sirah. Kita nyedhiyakake produk kasebut kanthi bantuan tenaga kerja sing sregep sing duwe pengalaman akeh ing lapangan iki. We mbukak liwat survey line rinci, peta rute, spotting saka menara, struktur grafik lan document technique nalika nyedhiyani produk iki.