• bg1

Menara Transmisi 10KV-500KV


Detail Produk

Tag produk

Apa We Do

公司

Menara XY punika perusahaan anjog saka garis transmisi voltase dhuwur ing kidul-kulon China.Madeg ing 2008, minangka Pabrik lan perusahaan consulting ing bidang Teknik Elektro lan Komunikasi, wis nyediakake solusi EPC kanggo panjaluk akeh Transmisi lan Distribusi (T&D) sektor ing wilayah.

Wiwit taun 2008, menara XY wis melu ing sawetara proyek konstruksi listrik paling gedhe lan paling rumit ing China.

Sawise 15 taun wutah anteng.we nyedhiyani Uploaded layanan ing industri construction electrical kang kalebu desain lan sumber transmisi listrik lan distribusi lan gardu listrik.

Klasifikasi Produk

menara transmisi baja sudut

kutub transmisi daya

menara kisi sirkuit tunggal

menara kisi sirkuit pindho

Hot-Dip Galvanisasi

   Kualitas Hot-dip galvanizing minangka salah sawijining kekuwatane, CEO kita Pak Lee minangka pakar ing lapangan iki kanthi reputasi ing Western-China. Tim kita duwe pengalaman akeh ing proses HDG lan utamané apik ing nangani menara ing wilayah karat dhuwur.   

   Standar galvanis: ISO: 1461-2002.

Item Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping
微信图片_20200420142929
detail-3
detail-2

Item Menara Jalur Transmisi Khusus

jeneng produk Menara saluran transmisi
Kelas voltase 10KV-500KV
Bahan Baku Q255B / Q355B / Q420B
Pangobatan lumahing Hot dip galvanis
Ketebalan galvanis rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan disesuaikan
Bolts 4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
urip Luwih saka 30 taun

Standar

Standar produksi GB / T2694-2018
Standar Galvanizing ISO 1461
Standar bahan baku GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018;GB / T706-2016;
Standar pengikat GB / T5782-2000. ISO4014-1999
Welding standar AWS D1.1
standar EU CE: EN10025
American Standard ASTM A6-2014

Majelis & Inspeksi Menara

XYTower nduweni protokol tes sing ketat kanggo mesthekake yen kabeh produk sing digawe iku kualitas. Proses ing ngisor iki ditrapake ing aliran produksi kita.

 Bagean lan piring 

1. Komposisi kimia (Analisis Ladle)   2. Tes Tensile   3. Tes Bend

Kacang lan Bolts 

1. Test Beban Bukti   2. Uji Kekuatan Tarik Ultimate

3. Uji kekuatan tarik pungkasan ing beban eksentrik

4. Tes tikungan dingin  5. Tes kekerasan   6. Tes Galvanizing

Kabeh data tes direkam lan bakal dilaporake menyang manajemen. Yen ana cacat, produk kasebut bakal didandani utawa langsung digosok.

detail

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita