• bg1

Menara Jalur Transmisi Listrik 330kV

XYTower:salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China kulon.

Produsen & eksportir China kanggo menara voltase dhuwur lan struktur baja, pitakon kanggo rincian liyane saiki!


Detail Produk

Tag produk

Pameran Proyek Menara Transmisi

330.3
330.01
330.4

Katrangan Menara

menara transmisi minangka struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo transmisi lan distribusi listrik.Kita menehi produk kasebut kanthi bantuan tenaga kerja sing sregep duwe pengalaman akeh ing lapangan iki.We mbukak liwat survey line rinci, peta rute, spotting saka menara, struktur grafik lan document technique nalika nyedhiyani produk iki.

Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara ketegangan, menara sudut, menara mburi, lsp.

Kajaba iku, kita isih duwe jinis menara sing dirancang lan layanan desain sing bakal ditawakake nalika klien ora duwe gambar.

Informasi Item

jeneng produk Menara Transmisi Daya 330KV
Kelas voltase 220kV/330kV
Bahan Baku Q255B / Q355B / Q420B
Pangobatan lumahing Hot dip galvanis
Ketebalan galvanis rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan disesuaikan
Bolts 4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
Sakumur urip Luwih saka 30 taun

Layanan Majelis Menara Prototipe Gratis

Déwan menara prototipe minangka cara tradisional nanging efektif kanggo mriksa manawa gambar rinci kasebut bener.

Ing sawetara kasus, klien isih pengin nggawe perakitan menara prototipe kanggo mesthekake gambar rinci lan fabrikasi OK.Mula, kita isih nyedhiyakake layanan perakitan menara prototipe kanthi gratis kanggo para pelanggan.

Ing layanan perakitan menara prototipe, Menara XY nggawe komitmen:

• Kanggo saben anggota, dawa, posisi bolongan lan antarmuka karo anggota liyane bakal dicenthang kanthi bener kanggo fitness;

• Jumlah saben anggota lan bolts bakal kasebut kanthi teliti, dicenthang saka Bill saka bahan nalika assembling prototipe;

• Gambar lan tagihan bahan, ukuran bolt, pangisi lan sapiturute bakal direvisi yen ana kesalahan.

微信图片_202110121147571
微信图片_202110121147573

Paket & Pengiriman

Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas manawa potongan siji kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

 

pac

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita