• bg1

330kV M-Tipe Power Line Tower

XY Tower minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri manufaktur menara ing China sisih kulon.

Produsen & eksportir China kanggo menara tegangan dhuwur lan struktur baja, pitakon kanggo rincian liyane saiki!


Detail Produk

Tag produk

Infrastruktur XYTower

xytowers.com (1)

Inti saka fasilitas manufaktur apa wae yaiku infrastruktur.

Menara XY nduweni kapasitas terpasang kanggo ngasilake 30.000 ton menara saben taun.

Menara XY siyap nyukupi standar kualitas sing paling ketat ing donya.

Tata letak sing direkayasa kanthi apik, peralatan produksi mekanis lan fasilitas panyimpenan gedhe kanggo baja menehi produk kualitas Menara XY kaya sing dikarepake para pelanggan.

Pabrik pabrik ing Chengdu wis dibangun ing plot ukuran 35.000 meter persegi. Iki nggabungake tenaga kerja sing trampil kanthi infrastruktur manufaktur modern kanggo njamin produk kanthi kualitas paling dhuwur.

Dibangun ing liyane 7000 meter persegi tanah kanggo tanduran galvanizing.

Iku nggabungake teknologi paling anyar kanggo hot dip galvanizing saka macem-macem struktur.

Katrangan Menara

menara transmisi minangka struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo transmisi lan distribusi listrik. Kita nyedhiyakake produk kasebut kanthi bantuan tenaga kerja sing sregep sing duwe pengalaman akeh ing lapangan iki. We mbukak liwat survey line rinci, peta rute, spotting saka menara, struktur grafik lan document technique nalika nyedhiyani produk iki.

Produk kita kalebu 11kV nganti 500kV nalika kalebu macem-macem jinis menara kayata menara suspensi, menara galur, menara sudut, menara mburi, lsp. 

Kajaba iku, kita isih duwe jinis menara sing dirancang lan layanan desain sing bakal ditawakake nalika klien ora duwe gambar.

Informasi Item

jeneng produk Menara saluran transmisi 132KV
Kelas voltase 110/132 kV
Bahan Baku Q255B / Q355B / Q420B
Pangobatan lumahing Hot dip galvanis
Ketebalan galvanis rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan disesuaikan
Bolts  4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015 
urip Luwih saka 30 taun

Nilai-ditambahake Service

1. Layanan resepsi pelanggan. Kita bungah banget yen klien kita ngunjungi XY Tower. We would like kanggo nyedhiyani 2-3 wong telung dina akomodasi lan bantuan liyane perlu kanggo kita pelanggan kanggo free.

2. Layanan menara perakitan uji coba. Anggere klien mbutuhake layanan menara perakitan nyoba, apa wae klien teka pabrik utawa ora, kita bakal nindakake menara perakitan nyoba lan njupuk video kanggo referensi mangsa.

3. Layanan nganyari saben dina: Sawise kontrak ditandatangani, tim layanan sing kalebu wong saka produksi, QC, departemen marketing bakal dibangun. Tim khusus iki bakal menehi laporan saben dina liwat obrolan grup WhatsApp utawa WeChat lan mangsuli pitakon saka klien kanthi tepat wektu, supaya para klien bisa terus nglacak status produksi.

4, 5% liyane bolts & perkakas bakal kasedhiya kanggo free kanggo mesthekake instalasi.

Layanan Majelis Menara Prototipe Gratis

Déwan menara prototipe minangka cara tradisional nanging efektif kanggo mriksa manawa gambar rinci kasebut bener.  

Ing sawetara kasus, klien isih pengin nggawe perakitan menara prototipe kanggo mesthekake gambar rinci lan fabrikasi OK. Mula, kita isih nyedhiyakake layanan perakitan menara prototipe kanthi gratis kanggo para pelanggan.

Ing layanan perakitan menara prototipe, Menara XY nggawe komitmen:

• Kanggo saben anggota, dawa, posisi bolongan lan antarmuka karo anggota liyane bakal dicenthang kanthi bener kanggo fitness;

• Jumlah saben anggota lan bolts bakal kasebut kanthi teliti, dicenthang saka Bill saka bahan nalika assembling prototipe;

• Gambar lan tagihan bahan, ukuran bolt, pangisi lan sapiturute bakal diowahi yen ana kesalahan.

微信图片_202110121147571
微信图片_202110121147573

Paket & Pengiriman

Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci. Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan. Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas bagean siji sing kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

 

pac

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita