• bg1

220kV Double Loop Transmisi Tower

Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, Spesialisasi ing menara saluran transmisi, menara telekomunikasi lan struktur gardu listrik, njaluk rincian kontak saiki!


Detail Produk

Tag produk

公司

Apa We Do

⦁ perusahaan tenaga listrik terpadu Cina, utamane nawakake macem-macem produk listrik kanggo perusahaan utilitas energi domestik lan jaban rangkah lan pelanggan industri sing nggunakake energi dhuwur.

⦁ Spesialisasi pabrikan ing lapangan menara saluran transmisi / kutub kanggo transmisi lan distribusi listrik, menara telekomunikasi / tiang, struktur gardu, lan tiang lampu dalan lan liya-liyane uga dadi pemegang saham penting saka produsen trafo, produsen lembaran baja silikon lan pembangkit listrik.

Visi Kita
  • ⦁ Dadi EFEKTIF nindakake tugas lan nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan internal lan eksternal.
  • ⦁ Dadi EFISIEN nangani tugas lan layanan kanggo entuk asil maksimal ing wektu sing paling cendhak.

.

menara daya listrik

menara telekomunikasi

struktur gardu listrik

cagak lampu

Struktur pemasangan PV

220kv铁塔

Menara Transmisi Daya

Menara transmisi utawa menara daya (pilon listrik utawa pylon listrik ing Britania Raya, Kanada lan bagéan Eropah) iku sawijining struktur dhuwur, biasane menara kisi baja, digunakake kanggo ndhukung saluran listrik overhead.

Iki digunakake ing sistem AC lan DC voltase dhuwur, lan ana ing macem-macem wujud lan ukuran. Dhuwur umume antara 15 nganti 55 m (49 nganti 180 kaki), sanajan sing paling dhuwur yaiku menara 370 m (1,214 kaki) saka 2,700 m (8,858 kaki) saka Zhoushan Island Overhead Powerline Tie. Saliyane baja, bahan liyane bisa digunakake, kalebu beton lan kayu.

Menara sudut-baja, menara komunikasi struktur truss quadrangular biasa, nggunakake baja berkualitas tinggi Q345B minangka bahan awak menara utama, struktur kaku, deformasi cilik; sambungan splicing baja sudut, bagean bobot entheng, menara bisa diangkut kanthi manual lan dipasang kanthi biaya murah. Maksimum 6 lapisan platform bisa dilengkapi, saben platform ndhukung 6 antena.

informasi produk

 Bahan Biasane Q345B/A572, Kekuwatan Ngasilake Minimal ≥ 345 N/mm²
Q235B/A36, Kekuwatan Ngasilake Minimal ≥ 235 N/mm²
Uga Hot rolled coil saka ASTM A572 GR65, GR50, SS400, utawa standar liyane sing dibutuhake klien.
 Kapasitas Daya  200KV
Welding Welding tundhuk karo standar AWS D1.1.
welding CO2 utawa submerged arc otomatis cara
Ora ana fissure, catu, tumpang tindih, lapisan utawa cacat liyane
Welding internal lan eksternal ndadekake pole luwih ayu ing wangun
Yen pelanggan mbutuhake syarat welding liyane, kita uga bisa nggawe pangaturan minangka panyuwunan sampeyan
Galvanisasi Hot dip galvanization sesuai karo standar Cina GB / T 13912-2002 lan standar Amérika ASTM A123; utawa standar liyane sing dibutuhake dening klien.
gabungan Gabungan karo mode insert, mode flange.
lukisan Miturut panjalukan klien

galvanisasi hot-dip

 Standar galvanis: ISO: 1461-2002

Item Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping
微信图片_20200420142929
detail-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita