• bg1

Microwave Tower/Radio Broadcasting TV Tower Steel


Detail Produk

Tag produk

Menara gelombang mikro uga disebut menara komunikasi gelombang mikro.Iki minangka menara wesi sing ndhukung antena parabola.Utamane digunakake kanggo sistem elektronik kanggo transmisi lan resepsi gelombang mikro.Umume dipasang ing terrain sing relatif dhuwur.Menara gelombang mikro umume minangka struktur baja.Menara komunikasi gelombang mikro umume nggantung antena arah (bentuk piring) utawa antena omnidirectional (wujud rod), uga dikenal minangka menara komunikasi.

Menara komunikasi gelombang mikro biasane digunakake ing telegraf, telpon, jadwal produksi lan siaran, televisi, kontrol banjir lan usaha liyane.Nduwe karakteristik investasi konstruksi sing sithik lan efisiensi sing dhuwur, mula komunikasi gelombang mikro minangka sarana utama transmisi sinyal modern.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita