• bg1

Menara Komunikasi Microwave Baja Galvanis 25M

Tipe: Menara mandiri, menara kisi berkaki 3/4, menara telekomunikasi

Jinis sambungan: Piring disambungake karo Bolts & Nuts

Bahan: Q235B, Q355B, Q420B

Dhuwur: Miturut desain

Kacepetan Angin: Miturut desain

Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

Perawatan lumahing: Hot dip galvanizing


Detail Produk

Tag produk

XYTOWER:

Produsen menara baja profesional lan eksportir

XYTOWERiku perusahaan sing spesialisasine ing Manufaktur macem-macem galvanisstruktur bajakalebu Menara Sudut Kisi, Menara Tabung Baja, Struktur Gardu, Menara Telekomunikasi,RoofTop Tower, lan Power Transmission Bracket digunakake kanggo saluran transmisi nganti 500kV.

XYTOWER fokus ing produksi menara baja galvanis panas kanggo 15 taun, duwe pabrik dhewe lan jalur produksi, kanthi produk taunan 30000 ton, kapasitas pasokan sing cukup lan pengalaman ekspor sing sugih!

Perusahaan bisa ngrancang macem-macem menara transmisi lan menara telekomunikasi miturut standar.Menara baja kisi sing dirancang lan diproses dening perusahaan wis lulus tes jinis (test beban struktur menara) saka China Research Institute ing siji wektu.

Tujuane yaiku ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan sing marem marang para pelanggan!!

1. Supplier resmi ing Pakistan, Mesir, Tajikistan, Polandia, Panama lan negara liyane;

China Power Grid Certification supplier, sampeyan bisa kanthi aman milih lan kerjo bareng;

2. Pabrik wis ngrampungake puluhan ewu kasus proyek nganti saiki, saengga kita duwe cadangan teknis sing akeh;

3. Nyedhiyakake dhukungan lan biaya tenaga kerja sing murah nggawe rega produk duwe kaluwihan gedhe ing jagad iki.

4. Kanthi tim drawing lan drawing diwasa, sampeyan bisa yakin pilihan sampeyan.

5. Sistem kontrol kualitas sing ketat lan cadangan teknis sing akeh wis nggawe produk kelas donya.

6. Kita ora mung manufaktur lan supplier, nanging uga partners lan technical support.

Menara telekomunikasi kita kasedhiya ing macem-macem konfigurasi, kalebu menara 3 kaki,menara 4 kaki, menara tubular, menara sudut telekomunikasi,menara guyed, menara mandhirilanmonopole telekomunikasi.Saben desain direkayasa kanggo njamin kekuatan, stabilitas lan daya tahan sing optimal kanggo nyukupi syarat ketat industri.

Desain sel kothak menara menehi integritas struktural unggul, nggawe cocok kanggo sawetara saka sudhut kahanan lingkungan.Apa angin gedhe, salju utawa lindhu, menara kita bisa tahan kahanan sing paling angel, njamin layanan komunikasi sing ora keganggu.

Amarga panjaluk data lan konektivitas kanthi cepet terus tuwuh, menara telekomunikasi minangka solusi sing cocog kanggo nambah lan nambah jangkoan jaringan.Desain serbaguna kanthi gampang nggabungake macem-macem piranti komunikasi, dadi pilihan sing larang regane kanggo ekspansi lan upgrade jaringan.

Saliyane konstruksi sing kuat, menara telekomunikasi kita dirancang kanthi gampang instalasi lan pangopènan.Iki njamin panyebaran lan manajemen sing terus-terusan efisien lan gampang, ngirit wektu lan sumber daya kanggo telekomunikasi.

Apa sampeyan pengin mbangun jaringan komunikasi anyar utawa nganyarke jaringan sing wis ana, menara telekomunikasi kita nyedhiyakake linuwih, kinerja lan keluwesan sing dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan industri telekomunikasi sing terus-terusan.Percaya menara kita nyedhiyakake infrastruktur sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake layanan komunikasi sing lancar lan dipercaya kanggo komunitas lan bisnis.

Kanggomenara telekomunikasiing macem-macem kahanan, sampeyan olèh teka kanggo rembugan selaras, tim desain profesional lan layanan siji-mandeg kasedhiya!

Kita butuh pelanggan kanggo nyedhiyakake paramèter dhasar ing ngisor iki:kacepetan angin, dhuwur, nomer antena, area antena

Menara Seluler Telekomunikasi
Jeneng produk
Baja Sudut 25mMenara Telekomunikasi
Bahan Baku
Q235B / Q355B / Q420B
Perawatan lumahing
Hot dip galvanis
Ketebalan Galvanis
Rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan
Customized
Bolts
4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat
GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
Sakumur urip
Luwih saka 30 taun
Standar Produksi
GB / T2694-2018
Standar Galvanizing
ISO 1461
Standar Bahan Baku
GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018; GB / T706-2016;
Pengikat Standar
GB / T5782-2000.ISO4014-1999
Welding Standard
AWS D1.1
Desain Kacepetan Angin
30M/S (beda-beda miturut wilayah)
Kedalaman Icing
5mm-7mm: (beda-beda miturut wilayah)
Intensitas Aseismatik
Suhu Preferensi
-35ºC~45ºC
Vertikal ilang
<1/1000
Tahan lemah
≤4Ω

 

Kanggo njamin kualitas produk, kita miwiti saka pengadaan bahan mentah.Kanggo bahan mentahan,baja sudutlanpipa bajadibutuhake kanggo pangolahan produk, pabrik kita tuku produk saka pabrik gedhe kanthi kualitas sing bisa dipercaya ing saindenging negara.Pabrik kita uga kudu mriksa kualitas bahan mentah kanggo mesthekake yen kualitas bahan mentah kudu memenuhi standar nasional lan duwe sertifikat pabrik asli lan laporan inspeksi.

2_副本

Sawise produksi menara wesi rampung, kanggo njamin kualitas menara wesi, inspektur kualitas bakal nganakake tes perakitan kasebut, ngontrol kualitas kanthi ketat, ngontrol prosedur lan standar inspeksi kanthi ketat, lan mriksa dimensi mesin kanthi ketat. lan akurasi mesin miturut pranata manual kualitas, supaya kanggo mesthekake yen akurasi mesin bagean meets syarat standar.

 Layanan liyane:

1. Pelanggan bisa ngandelake organisasi testing pihak katelu kanggo nyoba menara.

2. Akomodasi bisa diwenehake kanggo pelanggan sing teka ing pabrik kanggo mriksa menara.

IMG_2810_副本

Rakitan menara listrik Myanmar

微信图片_202203031719343_副本

Majelis menara telekomunikasi Timor Leste

1633765995122_副本

Déwan menara listrik Nicaragua

微信图片_202110121147573_副本

Menara baja sing dirakit

Sawise perakitan & tes, langkah sabanjure bakal ditindakake:hot dip galvanizing, sing ngarahake kaendahan, nyegah karat lan ndawakake umur layanan menara baja.

Perusahaan wis pabrik galvanizing dhewe, tim galvanizing profesional, pengalaman guru galvanizing kanggo panuntun dhumateng, lan Processing ing ketat sesuai karo standar galvanizing ISO1461.

Ing ngisor iki minangka paramèter galvanizing kanggo referensi:

Standar
Standar galvanis: ISO: 1461
Item
Ketebalan lapisan seng
Standar lan syarat ≧86μm
Kekuwatan adhesi Korosi dening CuSo4
Jas seng ora dicopot lan diunggahake kanthi palu 4 kaping

 

Sawise Galvanisasi, kita miwiti kanggo paket, Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas bagean siji sing kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

1_副本

Sugeng Rawuh Kanggo Hubungi US!

 

Kita nyedhiyakake layanan menara baja siji-mandeg sing paling profesional kanggo ekspor Luar Negeri, khusus ing produksi menara saluran transmisi daya, produksi menara telekomunikasi,
Pekerjaan struktur baja gardu induk.

⦁ Kabeh jinis desain khusus menara telekomunikasi bisa diwenehake

⦁ Tim desain profesional dhewe kanggo proyek menara baja jaban rangkah

 

1629335711(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita