• bg1

30M Self Supporting Telecom Antena Galvanized Steel Lattice Tower

Tipe: Telecom Angle Steel Lattice Tower

Jinis sambungan: Piring disambungake karo Bolts & Nuts

Bahan: Q235B, Q355B, Q420B

Dhuwur: Miturut desain

Kacepetan Angin: Miturut desain

Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

Perawatan lumahing: Hot dip galvanizing


Detail Produk

Video

Tag produk

Menara Baja Sudut TelekomunikasiTampilake

Desain Struktur Pendukung Antena Standar:
Industri Telekomunikasi, Penyiaran lan Komunikasi nirkabel sing berkembang kanthi cepet lan saya saingan mbutuhake implementasi proyek infrastruktur sing cepet, fleksibel lan irit biaya.Kontraktor lan supplier sing bisa nyukupi panjaluk kasebut ngidini Operator entuk bathi awal lan nyuda biaya overhead internal.XYTOWER ngrampungake panjaluk pasar kasebut kanthi ngenalake struktur pendukung antena standar, saéngga njamin fase desain sing cendhak.Pendekatan iki minangka akibate njamin wektu timbal minimal saka urutan wiwitan nganti implementasine proyek

Tipe Pendukung Antena Standar:
3 utawa 4 sikilMenara Telekomunikasidibangun salah siji saka Angles utawa Pipes nggunakake baja entheng lan bahan High Tensile kanggo sikil Utama lan anggota Tower

Kacepetan Angin Desain: 120-250km/jam
Desain khusus kanggo syarat Klien

Standar Kriteria Desain:
Kritéria desain adhedhasar riset ekstensif babagan struktur pendukung antena umum sing cocog karo mayoritas spesifikasi teknis lan syarat aplikasi telekomunikasi.

Desain antena loading:
Desain khusus kanggo syarat Klien

Bahan Pamungkas:
Hot dipped Galvanized kanggo standar ASTM 123

 

Menara Gsm

Apa We Do

公司 (2)

     Menara XYiku perusahaan anjog saka garis transmisi voltase dhuwur ing kidul-kulon China.Didegaké ing 2008, minangka Pabrik lan perusahaan consulting ing bidang Teknik Elektro lan Komunikasi, wis nyediakake solusi EPC kanggo panjaluk akeh Transmisi lan Distribusi (T&D) sektor ing wilayah.

Wiwit taun 2008, menara XY wis melu ing sawetara proyek konstruksi listrik sing paling gedhe lan paling rumit ing China. Sawise 15 taun pertumbuhan sing tetep. Kita nyedhiyakake macem-macem layanan ing industri konstruksi listrik sing kalebu desain lan pasokan jalur transmisi & distribusi lan listrik. gardu.

layanan lan produk inti kita kalebu:

Spesifikasi Item

Jeneng produk
Menara Telekomunikasi
Bahan Baku
Q235B / Q355B / Q420B
Perawatan lumahing
Hot dip galvanis
Ketebalan Galvanis
Rata-rata kekandelan lapisan 86um
lukisan
Customized
Bolts
4.8; 6.8; 8.8
Sertifikat
GB / T19001-2016 / ISO 9001:2015
Sakumur urip
Luwih saka 30 taun
Standar Produksi
GB / T2694-2018
Standar Galvanizing
ISO 1461
Standar Bahan Baku
GB / T700-2006, ISO630-1995, GB / T1591-2018; GB / T706-2016;
Pengikat Standar
GB / T5782-2000.ISO4014-1999
Welding Standard
AWS D1.1
Desain Kacepetan Angin
30M/S (beda-beda miturut wilayah)
Kedalaman Icing
5mm-7mm: (beda-beda miturut wilayah)
Intensitas Aseismatik
Suhu Preferensi
-35ºC~45ºC
Vertikal ilang
<1/1000
Tahan lemah
≤4Ω

 

Fitur Struktur

Menara komunikasidiinstal kanggo sawetara tujuan penting:

1.Telekomunikasi: Menara komunikasi nduweni peran penting kanggo nyedhiyakake layanan telekomunikasi sing dipercaya lan efisien.Padha dadi basis kanggo antena lan peralatan komunikasi liyane, saéngga transmisi swara, data lan sinyal multimedia.Menara iki ndhukung jaringan seluler, telephony, akses Internet lan layanan telekomunikasi liyane sing penting kanggo komunikasi modern.

2. Jangkoan Jaringan: Panggonan strategis menara komunikasi njamin jangkoan jaringan optimal.Kanthi masang menara sel ing macem-macem lokasi, telco bisa nyedhiyakake jangkoan sinyal ing wilayah kutha lan deso.Iki ngidini akses luwih akeh menyang layanan komunikasi, nyepetake pamisah digital lan nyambungake wong ing macem-macem wilayah.

3. Konektivitas sing luwih apik: Menara komunikasi nambah konektivitas kanthi nambah kekuatan sinyal lan kapasitas jaringan.Padha nggampangake ijol-ijolan informasi sing lancar, supaya komunikasi sing luwih cepet lan luwih dipercaya.Iki penting banget kanggo bisnis, buruh jarak jauh lan individu sing operasi saben dina gumantung karo konektivitas sing tetep.

4. Komunikasi Darurat: Sajrone darurat utawa bencana alam, menara komunikasi penting kanggo komunikasi lan koordinasi sing dipercaya.Dheweke ndhukung layanan darurat, responden pisanan lan organisasi keamanan umum kanthi cepet nanggapi lan ngatur kahanan darurat.Menara komunikasi bisa dilengkapi daya serep kanggo mesthekake operasi terus yen ana pemadaman listrik.

5.Penyiaran: Menara komunikasi uga digunakake kanggo nyiarake sinyal radio lan televisi.Kanthi ngirim sinyal saka papan sing dhuwur, menara kasebut njamin jangkauan siaran sing luwih akeh.Iki mbisakake informasi, hiburan lan warta tekan pamirsa sing luwih akeh.

6. Teknologi Nirkabel: Menara komunikasi mbantu ndhukung teknologi nirkabel kayata Wi-Fi lan jaringan seluler.Menara kasebut ngaktifake konektivitas nirkabel ing papan umum, omah, bisnis lan wilayah liyane, ngidini pangguna ngakses Internet lan komunikasi kanthi nirkabel.

 

Paket

1_副本

Sembarang pitakonan, please aran gratis kanggo takon!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita