• bg1

45M 3-Leg Telecom Self ndhukung Angle Steel Lattice Tube Tower

Tipe: Tubular Telecom Tower

Jinis sambungan: Piring disambungake karo Bolts & Nuts

Bahan: Q235B, Q355B, Q420B

Dhuwur: Miturut desain

Kacepetan Angin: Miturut desain

Sertifikat: GB/T19001-2016/ISO 9001:2015

Perawatan lumahing: Hot dip galvanizing


Detail Produk

Video

Tag produk

Menara Telekomunikasi Komunikasi Tubular Baja 20m-110m

Menara Telekomunikasi Tubular

1. Produk kita duwe resistivity dhuwur marang panas, asor, Kelembapan, banyu etc.

2. Nduwe nggunakake pakaryan khusus bumi langka sajrone proses produksi, kanggo njamin presisi, kualitas apik lan kauntungan kompetitif.Kangge, kita bisa nampa test karusakan jinis produk kanggo mesthekake faktor aman dhuwur produk kita.

3. Amarga kualitas apik lan rega kompetitif sing disebabake dening inovasi lan reformasi manajemen, layanan sing berpengalaman ing fabrikasi, desain, cicilan, konsultasi, kita wis mbangun hubungan jangka panjang karo akeh negara, kayata Polandia,Kanada, Luksemburg, Norwegia, Australia, Myanmar, lan akeh wilayah liyane.

Menara 3 sikil

Informasi Item

dhuwur 5-100M
Tekanan Angin 0-300 KM/H
Struktur Sambungan tumpang tindih, sambungan bolt
Materi Q345B/A572, kekuatan ngasilake minimal >=345MPA;Q235B/A36, kekuatan ngasilake minimal>=235MPA
Rincian & Wangun Bisa dirancang minangka saben requirement customer kang
Deskripsi Bagus Kabel lan Tangga bisa dirakit kanthi panjaluk pelanggan
Sakumur urip 20 taun
Urip Kutub Utama Luwih saka 20 taun
Barak Galvanisasi Hot Dip lan Gluewater Wit Khusus
Wektu Pangiriman 28 dina sawise nampa simpenan
Standar Galvanizing EN ISO 1461, ASTM/A123 utawa sing padha
Platform Kerja & Ngaso 1-3 PCS
Dhukungan antena 3-18 PCS
Microwave Piring 3-18 PCS
Manufaktur lan Workmanship BS449 utawa AISC
Welding Standard AWS D1.1, AS554, AS 4100 standar utawa padha
Kacang & Bolts Kelas 8.8

Spare parts

Kabeh bagean sing dibutuhake, contone, kutub lan kurung Gunung Antena, Langkah-langkah Pendakian, Kabel Pandhuan Safety, Batang Kilat, Braket Pemasangan kanggo lampu Obstruksi, Baut / kacang, lan kabeh bolt lan mur liyane sing dibutuhake kanggo degdegan lan instalasi.

 

Kaluwihan

1. Sertifikat ISO lan CE
2. 20 taun pengalaman produksi
3. Bahan: Q235B, Q345B, Q420B
4. Hot dip galvanization
5. OEM olèh
6. kualitas dhuwur karo rega cukup
7. Bisa ngasilake macem-macem dhuwur lan menara struktural
8. Kapasitas produksi saben wulan bisa tekan 5000 Metric ton

 
Standar Kinerja
 
Kejabi tundhuk karo gambar lan desain, bahan lan pabrikan komponen menara kudu cocog karo ing ngisor iki
standar (Standar Cina) lan syarat pelanggan.
Pipa baja / amba / syarat welding menara hibrida
1) kita nggunakake welding CO2 lan welding otomatis busur submerged utawa cara liyane.
2) Jahitan sing dilas kudu nembus lengkap lan digiling.
3) Produk sing dilas ora duwe fissure, catu, tumpang tindih, lapisan utawa cacat liyane.
 
Menara bajaGalvanisasi / lukisan werna
 
Kabeh barang baja,baut, kacang, mesin cuci & komponen liyane dadi panas - dip galvanis kanthi seragam.Miturut (ASTM-A-123).Paiting kanggo bukti korosi.
1.2_副本

Majelis & Tes Menara Baja

Sawise produksi sakamenara wesirampung, kanggo mesthekake kualitas menara wesi, inspektur kualitas bakal nindakake test Déwan ing, strictly ngontrol kualitas, strictly kontrol prosedur pengawasan lan standar, lan strictly mriksa ukuran mesin lan akurasi mesin miturut pranata. saka manual kualitas, supaya kanggo mesthekake yen akurasi mesin bagean meets syarat standar.

Paket

Sawise Galvanisasi, kita miwiti kanggo paket, Saben Piece saka produk kita kode miturut gambar rinci.Saben kode bakal dilebokake segel baja ing saben potongan.Miturut kode kasebut, klien bakal ngerti kanthi jelas bagean siji sing kalebu jinis lan segmen.

Kabeh bêsik wis bener nomer lan rangkep liwat drawing kang bisa njamin ora Piece siji ilang lan gampang kanggo diinstal.

微信图片_202112071418501_副本_副本

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita