• bg1
  • Transmission Steel Tube Structure

    Struktur Pipa Baja Transmisi

    Deleng ing kene, 10 taun Excellence, Pengalaman ekspor luar negeri sing sugih, produsen & eksportir China kanggo struktur baja, priksa saiki!

  • substation structure

    struktur gardu

    Struktur gardu induk Struktur gardu induk yaiku sistem pendukung kabel listrik, trafo lan peralatan liyane. Ing njaba, struktur gardu dumadi saka baja logam kisi, struktur logam tubular lan varian liyane. Napa XY Tower XY Tower duwe toko kanggo klien kita, macem-macem struktur gardu sing direkayasa kanthi presisi sing bisa nyukupi panjaluk industri listrik. Dirancang miturut standar ISO, struktur gardu iki dibangun ing pra ...
  • Electric Substation Structure

    Struktur Gardu Listrik

    Fungsi Gardu: ———————————— Gardu listrik nuduhake panggonan ing ngendi voltase lan arus diowahi, energi listrik ditampa lan disebarake ing sistem tenaga. Fungsi utama gardu induk yaiku nyambungake jaringan listrik kanthi tingkat voltase sing beda-beda, lan ngrampungake tugas transmisi lan distribusi daya liwat jalur transmisi. Umumé, daya sing diasilake dening pow ...