• bg1
  • Camouflage tower

    Menara kamuflase

    Kamuflase yaiku kanggo koordinasi menara komunikasi karo lingkungan alam ing saubengé, kanthi efektif ngatasi masalah kangelan ing bangunan stasiun ing papan sing apik lan papan liya. Produk kasebut nggunakake resin sintetik minangka binder, ditambah karo bahan mentah kimia sing dhuwur kanggo nyiapake obyek plastik, sing digunakake minangka wit. Substrat patung kayata cagak, knot wit, kulit, werna, lan liya-liyane, disemprotake karo cat akrilik kelas dhuwur kanggo ngowahi lan nglindhungi permukaan, nambah daya tahan, ora retak utawa tiba, lan nduweni sifat recoating.