• bg1
  • Communication single Tube Steel Monopole Wifi Antenna Tower

    Komunikasi tunggal Tube Steel Monopole Menara Antena Wifi

    Monopole Tubular Tower Pole minangka jinis menara wesi sing migunani lan novel. Iki digunakake kanthi akeh dening unit konstruksi amarga permukaan sing apik, area lantai cilik, kinerja biaya dhuwur lan daya tahan. Utamane digunakake kanggo gelombang mikro, gelombang cendhak ultra, transmisi lan transmisi sinyal jaringan nirkabel.

  • Galvanized Steel WiFi Tower Pole Tower

    Menara Tiang Menara WiFi Baja Galvanis

    Menara Wi-Fi minangka menara sing mancarake sinyal langsung nganti 60 mil lan mung komunikasi karo menara Wi-Fi liyane nalika ana tampilan sing ora ana alangan. Temokake rincian perusahaan sing nyedhiyakake Menara Wifi, Pabrik & menara wifi grosir ing China.. Entuk Menara Wifi kanthi rega paling apik saka Pabrik langsung, Hubungi Saiki !!!