• bg1

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Napa milih perusahaan sampeyan?

Kaping pisanan yaiku wong. We are tim banget profesional lan klompok engineers experienced ing industri iki. Boss kita entuk gelar ing Inggris sing ndadekake perusahaan iki luwih wawasan internasional tinimbang manufaktur menara liyane. Kapindho yaiku layanan, kanggo prodhuk iki, pabrikan lan klien kudu ngrembug akeh rincian teknis. Kita tansah sabar kanggo takon pitakonan lan menehi saran profesional kanggo klien. Paling pungkasan, kita ngurmati kualitas banget. Saben syarat klien bakal ketemu lan kita komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas kanggo kabeh klien kita.

Pira regane menara?

Rega gumantung apa jenis menara sing sampeyan butuhake. Kanggo macem-macem jinis menara, bahan mentah bisa uga beda-beda lan karya fabrikasi saka sawetara jinis menara bisa uga rumit tinimbang liyane. Mulane kita kudu ndeleng gambar klien banjur menehi kutipan.

Kepiye yen aku ora duwe gambar?

Yen klien ora duwe drawing, kita bisa kurban akeh dirancang jinis menara kanggo klien kanggo milih. Umume kasus, kita bisa menehi gambar jinis menara sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan klien. Yen jalur transmisi rumit, kita isih nawakake layanan desain kanggo para klien.

apa minimal order?

Kita ora duwe pesenan minimal lan kita nampa pesenan saka klien.

Suwene produksi?

Biasane kita bisa nggawe kiriman pisanan ing siji sasi. Wektu produksi gumantung banget karo jumlah menara sing dibutuhake.

Suwene dina pangiriman?

Wektu pangiriman menyang bawana Eropa, Afrika lan Amerika kira-kira 40 dina. Kanggo negara ASEN, wektu pangiriman udakara 30 dina. Umumé, wektu pangiriman bakal luwih saka siji sasi.

Apa klien bisa mriksa produk sadurunge dikirim?

Ya, mesthi. Klien bisa mriksa produk kapan wae sing dikarepake. Bener, kita seneng banget klien ngunjungi pabrik lan mriksa produk sadurunge dikirim. Kita bakal nyedhiyani 3 klien 3 dina akomodasi. Manajemen bakal rapat karo klien sing ngunjungi kita. Sembarang inspeksi produk sing dibutuhake klien bakal ditindakake.

Apa kabijakan sawise-sale sampeyan?

Umumé, kita bakal nyedhiyani layanan apa wae sing bisa kanggo mbantu klien nganti menara dipasang kanthi bener.

apa istilah pembayaran sampeyan?

Biasane kita nampa T / T lan L / C, 30% ing advance.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?