• bg1
  • 12m Telecom Tower Adjustment

    12m Telecom Tower Imbuhan

    Menara telekomunikasi 4-kaki 4-kaki Angular Tower minangka menara mandhiri sing dirancang kanthi pola dasar persegi. Menara iki dioptimalake kanggo beban medium nganti abot lan umume cocok kanggo situs seluler utama, situs backbone MW, utawa pusat komunikasi pusat. Produk sing ditawakake Produk kita kalebu menara atap nganti menara telekomunikasi dhuwure 60m. Nalika pilihan saka jinis menara telekomunikasi luwih saka menara baris. Contone, menara monopole, menara baja tubular, menara baja amba, mburi etc. Kita bisa saka ...
  • 12m Telecommunication Tower Inspection

    12m Inspeksi Menara Telekomunikasi

    Penyesuaian menara telekomunikasi 12m Kanggo njamin operasi normal sistem komunikasi nirkabel, antena komunikasi umume diselehake ing titik kanggo nambah radius jangkoan sinyal antena komunikasi kanggo entuk efek komunikasi sing dikarepake. Ing bangunan omah kutha, bangunan kantor, lan bangunan kantor kanggo mbangun stasiun pangkalan komunikasi, antena komunikasi umume digunakake kanggo nambah dhuwur antena, kutub antena utawa antena ...
  • 12m Roof Tower

    12m Genteng

    Rooftower 12m Kanggo njamin operasi normal sistem komunikasi nirkabel, antena komunikasi umume diselehake ing titik kanggo nambah radius jangkoan sinyal antena komunikasi kanggo entuk efek komunikasi sing dikarepake. Ing bangunan omah kutha, bangunan kantor, lan bangunan kantor kanggo mbangun stasiun basa komunikasi, antena komunikasi umume digunakake kanggo nambah dhuwur antena, kutub antena utawa menara antena, supaya antena ...