• bg1
  • roof top tower

    payon ndhuwur menara

    Cagak antena Yen dhuwur langit-langit antena ora ngluwihi 6 meter, disaranake nggunakake kutub antena rooftop. Kutub antena umume dhuwuré 4-9 meter, biasane 1-3 antena bisa digantung, digawe saka pipa baja galvanis D = 60-89, kanthi batang kilat cilik kanthi dawane 500mm ing sisih ndhuwur, lan kutub kasebut bisa tembok-dipasang utawa sawijining Utawa narik baris. Fitur produk kutub komunikasi: wangun pole bunder sing umum digunakake, ayu, prasaja lan koordinasi; Aneka spesifikasi...