• bg1
  • Power Fitting-Pole band

    Power Fitting-Pole band

    Fitting daya yaiku kabeh jinis aksesoris sing digunakake kanggo nyambungake utawa ndhukung piranti listrik supaya garis kutub bakal nyadari pangiriman daya. Fitting daya uga disebut aksesoris saluran listrik, hardware kutub daya, fitting saluran listrik, fitting daya listrik. Fitting daya duwe fitur kaya ing ngisor iki:

    • Kekuwatan beban mecah dhuwur
    • Hot-dipgalvanized
    • lumahing Gamelan
    • Ukuran akurat
    • Permanen ing kualitas

  • Electrical Cross Arm

    Lengan Salib Listrik

    UKURAN: Ll63*63*6—L90*90*8

    Bahan: Q255B

  • Glass insulators

    Isolator kaca

    Insulator minangka piranti sing dipasang ing antarane konduktor sing beda potensial utawa ing antarane konduktor lan komponen potensial lemah, lan bisa nahan tegangan lan stres mekanik. Iki minangka kontrol insulasi khusus sing bisa nduwe peran penting ing jalur transmisi nduwur sirah. Ing taun-taun awal, insulator biasane digunakake kanggo kutub telegraf. Alon-alon, akeh insulator sing bentuke disk digantung ing salah siji ujung menara sambungan kabel tegangan dhuwur. Iki digunakake kanggo nambah jarak creepage. Biasane digawe saka kaca utawa keramik lan diarani insulator. Insulator ora kudu gagal amarga macem-macem tekanan elektromekanis sing disebabake dening owah-owahan ing lingkungan lan kahanan beban listrik, yen ora, insulator ora bakal duwe efek sing signifikan lan bakal ngrusak panggunaan lan umur operasi kabeh baris.

  •  composite insulator

     isolator komposit

    1. Ukuran lan data teknis saka 33kv pin post insulator komposit JENIS: FP-33/8 Rated tegangan (KV) Rated beban tegangan mekanik (KN) struktur dhuwur (mm) H Jarak isolasi (mm) h Min nominal creepage jarak (mm) 1min frekuensi daya udan tahan voltase (kv) Full gelombang kilat rangsang tahan voltase (puncak nilai) 33 8 417 338 1160 90 200 2.Bahan 33kv pin post komposit isolator 1).Karet Silikon kanggo gudang / omah. 2) Kaca-serat diperkuat epo...
  • Strain Clamps

    Strain Clamps

    Tension clamp (tension clamp, strain clamp, dead-end clamp) nuduhake hardware sing digunakake kanggo ndandani kabel kanggo nahan tegangan kabel lan nyumerepi kabel menyang senar tension utawa menara. Clamps strain digunakake kanggo sudhut, splices, lan sambungan terminal. Kawat baja lapis aluminium spiral nduweni kekuatan tarik sing kuwat banget, ora ana stres konsentrasi, lan nglindhungi kabel optik lan mbantu nyuda geter. Set lengkap hardware tarik kabel optik kalebu: pra-t...
  • Suspension clamp

    Klem suspensi

    Clamp suspensi digunakake kanggo ndandani kabel ing senar insulator utawa nyumerepi kabel proteksi kilat.

    Ing kutub lurus, uga bisa digunakake kanggo ndhukung konduktor transposisi lan rotasi tensile ing kutub transposisi.

    Ndandani jumper saka menara sudhut.

    Clamp lan keepers iku wesi malleable, cotter-pins stainless steel, bagean liyane baja. Kabeh bagean ferrous sing hot-dip galvanis.

  • Link fittings

    Kelengkapan link

    fitting sambungan utamané dipigunakaké kanggo ngumpul insulators penundaan menyang strings, lan insulators senar disambungake lan dilereni soko tugas ing lengen salib menara kutub. Suspension clamp lan strain clamp lan insulasi Sambungan substring, sambungan kabel fitting lan menara pole uga nggunakake fitting sambungan. XYTower fittings U-shaped hanging ring produsen grosir Nyambung fittings, uga dikenal minangka bagean kabel-hanging. Piranti kaya iki digunakake ...