• bg1

Filipina - Menara 30meter Kanggo Golf Driving Range 2020

 Jeneng Produk: Menara 30 meter kanggo jarak nyopir Golf ing Filipina ing taun 2020

Ing Maret 2020.Pak H ngubungi menara XY liwat ALIBABA kanggo menara driving range golf. Saben menara nggawa tembok jaring bobote 100 kg sing tumindak vertikal lan jaring langit-langit sing bobote 30 kg ing ndhuwur saben menara kanthi sudut tengen menyang menara sabanjure. kaping rembugan karo Pak H babagan rincian kapasitas mbukak vertikal lan horisontal lan rincian rega.

Miturut informasi Pak H. XY ngrancang menara sikil telu kanggo Pak H. Saben menara bobote kira-kira 5 ton, total watara 200ton. Pcitues sing ditawakake Pak H sawise siji situs rampung.

1648437317(1)_副本
1648437327(1)_副本
1648438403(1)_副本
1.1_副本

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita