• bg1
driving range 3
1630916490(1)

Menara 30 meter kanggo jarak nyopir Golf ing Filipina ing taun 2020

  Ing Maret 2020.Pak H ngubungi menara XY liwat ALIBABA kanggo menara driving range golf. Saben menara nggawa tembok jaring bobote 100 kg sing tumindak vertikal lan jaring langit-langit sing bobote 30 kg ing ndhuwur saben menara kanthi sudut tengen menyang menara sabanjure. kaping rembugan karo Pak H babagan rincian kapasitas mbukak vertikal lan horisontal lan rincian rega.

  Miturut informasi Pak H. XY ngrancang menara sikil telu kanggo Pak H. Saben menara bobote kira-kira 5 ton, total udakara 200ton. Pcitues sing ditawakake Pak H sawise siji situs rampung.

new driving range 2