• bg1

Mongolia - Menara Baja Galvanis 110kV 2019.12

 

Jeneng Proyek: Mongolia –110kV Menara Baja Galvanis 2019.12

 

Wilayah umum: Mongolia, konstruksi anyar puteran kaping pindho 110k ing sisih pangguna proyek microgrid Erlianhot.Kawat: JL/G1A-240/30. Kabel Ground: OPGW-24B1-80.Dawane total baris yaiku 11KM, Jumlah total: menara baja sudut yaiku 35 set.Total bobot: 483 ton.Pesenan kasebut ditandatangani ing September 2019, lan wektu produksi yaiku 22 dina.Wis dileksanakake biasane ing awal Maret 2020.

Alamat: Mongolia Tanggal: 03.2020

p5
p6
p1
p2
p3
bt1y

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita