• bg1

Laos - Aksesoris Besi 10KV 2021.01

 

Jeneng proyek: Laos - Proyek Aksesoris Besi 10KV

Perusahaan Kita Nyedhiyakake Aksesori Besi Menara Transmisi Daya Kanggo Pelanggan Laos, Bobot Total: 540 ton. Pesenan Ditandatangani ing Januari 2021, lan Wektu Produksi yaiku 22 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021.

 

Alamat: Laos Tanggal: 01-10-2021

1640739588(3)
1640739588(5)
1640739588(6)
1640743299(1)
1640743278(1)
1640739588(2)_副本

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita