• bg1

Mongolia - 20meter menara telekomunikasi 4 kaki

 

Jeneng Proyek:Mongila - menara telekomunikasi 20meter 4 kaki

 

Pelanggan nemokake kita liwat Alibaba Ing Desember 2021 kanggo pitakonan menara telekomunikasi 20 meter sing ndhukung 4 sikil.

Total 20 menara wesi kanthi dhuwur 20 meter dirancang, diprodhuksi lan diproses miturut gambar pelanggan, lan dikemas lan dikirim miturut syarat pelanggan.

Alamat: Mongolia Tanggal: 03-15-2022

 

1_副本
20m 蒙古通信塔_副本
1648450555(1)_副本
瞭望塔12_副本
1648450637(1)_副本

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita