• bg1

Sri Lanka - Struktur Gardu Listrik 2020.08

 

Jeneng Proyek:Sri Lanka - Proyek Struktur Gardu Listrik

 

Kita Nduwe Kerjasama karo Pelanggan Sri Lanka ing Proyek Iki, kanthi Bobot Total 130 Ton, Pesenan Ditandatangani ing Maret 2021, lan Wektu Produksi 40 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal April 2021.

Alamat: Sri Lanka Tanggal: 23-08-2020

微信图片_202204020932272
微信图片_202204020932274
微信图片_202204020932276
微信图片_202204020932275
微信图片_20220402093227
微信图片_202204020932277
微信图片_202204020932278
微信图片_202204020932273

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita