• bg1

Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kV 2021.10

 

Jeneng Proyek:Myanmar - Menara Jalur Transmisi 11kv 2021.10

 

Myanmar Pak Yao golek XYTOWER sakaAlibaba,Sawise usaha tanpa wates dening dodolan Darcy, pungkasane kita kerja sama karo Myanmar kanggo nyuplai menara saluran transmisi daya 11kV tegangan rendah lan ningkatake konstruksi infrastruktur daya Myanmar.

Gambar ing ngisor iki minangka sawetara gambar bali pelanggan: 

Alamat: Myanmar Tanggal: 05-10-2021

 

微信图片_202204241635451
微信图片_202204241635453
微信图片_20220424163545

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita