• bg1

Nikaragua - Menara saluran transmisi 33KV 2021.04

 

Jeneng Proyek:Menara Transmisi Daya Nicaragua 33KV Proyek Dhuwur 30M

Sawise rong wulan usaha sing ora ditindakake dening salesman, pungkasane kita kerja sama karo Nikaragua kanggo nyuplai menara daya 33kV sing dhuwuré 25m lan ningkataké pambangunan infrastruktur daya ing Mongolia.

Alamat:Nicaragua Tanggal:04-18-2021

1副本
微信图片_202108251152153_副本
微信图片_202108251152381_副本
微信图片_202108251152382_副本