• bg1

Nikaragua - Menara saluran transmisi 138KV 2021.11

 

Jeneng Proyek:Menara Transmisi Daya Nicaragua 138KV Proyek Dhuwur 30M

Sawise rong wulan usaha sing ora ditindakake dening salesman, pungkasane kita kerja sama karo Nikaragua kanggo nyuplai menara daya 138kV sing dhuwuré 25m lan ningkataké pambangunan infrastruktur daya ing Mongolia.

Alamat:Nicaragua Tanggal:11-17-2021

1111111
11111
1111111111111
6
11111112
11111113
QQ图片20211115085809
微信图片_2021111114363212_副本

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita