• bg1

Irak - Menara Jalur Transmisi 132KV 2020.10

 

Jeneng Proyek: Menara Transmisi Daya Irak 132kV

Miturut gambar desain sing diwenehake dening pelanggan, kita nganalisa, banjur miwiti produksi lan pangolahan.Sawise diproses, kita nganakake tes perakitan, lan nguji manawa bahan kasebut cocog karo standar, sing ora cocog karo para pelanggan.

 

Alamat: Irak Tanggal: 06-10-2020

1_副本
8_副本

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita