• bg1

Surinam - Aksesoris Wesi 2020.03

 

Jeneng Proyek:Surinam - Batang Tetep Aksesoris Besi 2020.03

 

Kita Kerjasama karo Pelanggan Surinam babagan pasokan aksesoris wesi, kanthi Bobot Total 50 Ton, Pesenan Ditandatangani ing Februari 2020, lan Wektu Produksi 30 Dina.Wis Dioperasikake Biasane ing Awal Februari 2020.

Alamat: Surinam Tanggal: 08-03-2020

 

微信图片_20220424163617
微信图片_202204241636172
微信图片_202204241636171
0E88C5523FDE1A544638E636EF94FF27
7F7241DC3692070AA8E83537EBE303DB

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita