• bg1
  • 6m Outdoor Street Lighting Pole Manufacturer Direct Sell Lamp Post

    Produsen Tiang Lampu Jalan Luar 6m Langsung Jual Lampu Pos

    Tiang Lampu Jalan

    Bahan lan fitur:
    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.
    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • High Quality 4m Solar Street Light Pole /Lighting Post Outdoor

    Kualitas Tinggi 4m Solar Street Light Pole / Lighting Post Outdoor

    Tiang Lampu Jalan

    Bahan lan fitur:
    ● efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, glare cilik.
    ● Lamp Pole punika hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • 3m Durable Solar Street Lights Lamp Post Outdoor Waterproof

    3m Lampu Jalan Surya Awet Posting Lampu Outdoor Waterproof

    Tiang Lampu Jalan

    Bahan lan fitur:
    ● efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, glare cilik.
    ● Lamp Pole punika hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • 100W 200W 300W good quality outdoor solar street light very bright and not expensive

    100W 200W 300W kualitas apik outdoor solar cahya werna banget padhang lan ora larang

     spesifik item Suhu Warna(CCT) 5000K (Daylight) Tegangan Input (V): DC 6V Lampu Efisiensi Cahya (lm/w): 80 Garansi (Tahun): Indeks Rendering Warna 2 Tahun (Ra): 80 Dhukungan Dimmer: NO Cahya layanan solusi: Desain lampu lan sirkuit Umur (jam): 50000 Wektu Kerja (jam): 50000 Tipe: lampu jalan sing dipimpin surya Nomer Model: HXT-LD-44300BP Peringkat IP: IP66 Sumber Daya: Lampu surya Fluks Luminous (lm): 4960 Cahya Su...
  • 60W Solar Led Street Lights

    60W Solar Led Lampu Jalan

    katrangan:

    1. seri BK saka 20W kanggo 60W.

    2. Desain integrasi, sijine panel surya, lampu sing dipimpin, baterei lan pengontrol cerdas kabeh ing kothak, tanpa kabel.

    3. Duwe mode hemat energi karo sensor gerak PIR.

    4. Apa sing kudu dilakoni nalika nampa iku kanggo sijine wong ing kutub utawa tembok, iku gampang kanggo kapal, nginstal lan njaga.

  • Hot Sale High Quality High Mast Lighting Pole

    Hot Sale High Quality High Mast Lighting Pole

    Kutub Mast Dhuwur
    Bahan lan fitur:

    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.
    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • Light Poles

    Cagak Cahya

    Materi lan fitur: ——————- ● Lampu area gedhe,efek cahya apik,sumber cahya terpusat,katerangan seragam,silau cilik. ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat. ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi. ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel. ● Sumber: LED. ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, dalan gedhe ...
  • Outdoor 5m 6m 7m 8m 9m 10m Solar Street Light Lamp Pole Cast

    Outdoor 5m 6m 7m 8m 9m 10m Solar Lampu Street Pole Cast

    APLIKASI:


    • dalan gedhe


    • Dalan


    • Dalan


    • Parkir, lsp.

  • Outdoor Road Street Light Pole 3m 4m 6m Street Lamp Post

    Tiang Lampu Jalan Luar Ruangan 3m 4m 6m Pos Lampu Jalan

    Tiang Lampu Jalan

    Bahan lan fitur:
    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.
    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.
    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.
    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.
    ● Sumber: LED.
    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • Outdoor Lighting 20m 25m 30m Hot Sales Round Lamp Steel High Mast Pole

    Lampu ruangan 20m 25m 30m Hot Sales Round Lamp Steel High Mast Pole

    Kutub Mast Dhuwur Bahan lan fitur:

    ● Lampu area gedhe,efek cahya apik, sumber cahya terpusat, katerangan seragam, sorotan cilik.

    ● Lamp Pole punika piring baja kualitas dhuwur dening ngecor lan menyang piramida shaped masang jinis baja, hot-dip galvanis perawatan anti-karat.

    ● Balung cakram lampu digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi.

    ● Baut pengikat, kacang kanggo stainless steel.

    ● Sumber: LED.

    ● Panggonan sing ditrapake: Alun-alun Kota, stasiun, dermaga, layang dalan, stadion, lsp
  • 96 LED 50W solar power light street lamp outdoor lighting high lumen aluminum street lighting

    96 LED 50W tenaga surya lampu jalan lampu luar ruangan lumen dhuwur aluminium lampu jalan

    Lampu jalan surya didhukung dening sel surya silikon kristal. Pangopènan free valve kontrol baterei nutup (baterei koloid) nyimpen energi listrik. Lampu LED ultra padhang digunakake minangka sumber cahya lan dikontrol dening pengontrol daya lan discharge cerdas kanggo ngganti lampu dalan tradisional kanggo lampu daya umum.

    Ora kabel laying, ora sumber daya AC lan ora daya listrik; sumber daya DC lan kontrol; Model sarana nduweni kaluwihan stabilitas sing apik, umur layanan sing dawa, efisiensi cahya sing dhuwur, instalasi lan pangopènan sing prasaja, kinerja safety sing dhuwur, hemat energi, perlindungan lingkungan, ekonomi lan kepraktisan.