• bg1
  • Pulling Ttype 280KN Puller

    Narik Ttype 280KN Puller

     Penarik SA-QY-250kN

     

    Mesin iki digunakake kanggo narik tali kawat baja kanthi diameter maksimal 38mm, kanggo narik papat konduktor bundle kanthi area bagean maksimal 1200mm2 ing lembah / bukit / kali gedhe etcflatland, kanggo narik enem konduktor bundle kanthi area bagean maksimal 1200mm2 ing wilayah dataran.
  • Pulling Type 2x100KN Tensioner

    Tarik Tipe 2x100KN Tensioner

    SA-ZY -2×80kN tensioner
    Mesin iki digunakake kanggo senar ganda konduktor karo max diameteripun 48.75mm (max area sectional saka 1520mm2) liwat buta span kayata lembah, gedhe kali, bukit lan flat area.With bull wheel diameteripun saka 1850mm, mesin iki dirancang kanggo mbangun ing Proyek transmisi UHV.